2789
عنوان

خسته شدم

122 بازدید | 4 پست

شوهرم همیشه بهم میگه تو منو از برادرام جدا کردی زندگیمو نابود کردی در صورتی که برداراش بهش اهمیت نمیدن و حتی سالی یبارم ازش سراغی نمیگیرن چون قبلا تو دوران مجردیش همیشه پیشه زن برادراش میرفت و بیشتر واسه خاطر زن داداشاش و بچه هاشون میرفت وبا زناشون صمیمی بود و الان این صمیمیت و رابطه ها قطع شده اونم چون من ازشون خوشم نمیاد و ازش قول گرفتم نره سراغشون مدام میکوبه تو سرم که من باعث جدایی و قطع رابطشون شدم و من از شدت عصبانیت واسه این موضوع به شوهرم فحش و بدوبیراه میگم اخه چقدر دیگه تحمل کنم بخدا حالم خوب نیس یعنی تازه فهمیدم باردارم همش عصبیم 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
چرا خوشتون نمیاد🤔 

چون جاریم با شوهرم رابطشون خیلی مشکوک بوده میتونید تاپیکمو بخونی رفتاراشو

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون جاریم با شوهرم رابطشون خیلی مشکوک بوده میتونید تاپیکمو بخونی رفتاراشو

ای وای🤦🏻‍♀️ حق دارین. ولی فحش ندین ☹️ 

وزن فعلی: ۶۳ ☹️ ▫️وزن هدف اول: ۵۸ 🔒 وزن هدف دوم : ۵۳ 🔒 وزن هدف سوم: ۵۰🤩 🔒 اگه بخوام حتما بهش میرسم😎💪