2777
2789
نه سختگیر نیستم

من خودم ۳۵سالگی ازدواج کردم دلیلش هم این بود که شوهرمو می خواستم خونوادم راضی نمی شدن حالا همش میگن کاش زودتر راضی شده بودیم . ازدواجی که من می تونستم مثلا تو ۲۷سالگی بکنم شد ۳۵سالگی . در حقم ظلم شد

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ۳۵سالگی ازدواج کردم دلیلش هم این بود که شوهرمو می خواستم خونوادم راضی نمی شدن حالا همش میگن ...

الان چند سالتونه؟! از زندگی تون راضی هستید؟!

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
الان چند سالتونه؟! از زندگی تون راضی هستید؟!

عزیزم من چند ماه پیش نامزد کردم شهریور عروسیمه . از زندگیم راضی هستم ولی خیلی ناراحتم که این همه سال بلاتکلیف بودم . از زندگی لذت نبردم 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
عزیزم من چند ماه پیش نامزد کردم شهریور عروسیمه . از زندگیم راضی هستم ولی خیلی ناراحتم که این همه سال ...

آخه به سلااامتی... خداروشکر... تبریک میگم بهتون... ان شاءالله خوشبخت بشید

به فال نیک بگیرید این اتفاقو... سختی هایی که داشتید باعث میشه بیشتر قدر همو بدونید😘😘

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
آخه به سلااامتی... خداروشکر... تبریک میگم بهتون... ان شاءالله خوشبخت بشید به فال نیک بگیرید این اتف ...

مرسی گلم .  ولی خیلی بد هست که اون سالها رو کسی نمی تونه بهم برگردونه

عزیزم من چند ماه پیش نامزد کردم شهریور عروسیمه . از زندگیم راضی هستم ولی خیلی ناراحتم که این همه سال ...

دقیقا مشکل اینکه هیچکس از ایندش خبر نداره اگر همه بدونیم تو چه سنی ازدواج میکنیم با خیال راحت از مجردی لذت میبریم میدونیم ک بالاخره تو اون سن متاهل میشیم 

اما چون نمیدونیم و هی نگران این هستیم ک مورد بهتر نیاد سنمون میره بالاتر و... خب مجردی زهرمون میشه خخخ

دقیقا مشکل اینکه هیچکس از ایندش خبر نداره اگر همه بدونیم تو چه سنی ازدواج میکنیم با خیال راحت از مجر ...

اره . بعد هم من به شوهرم که اون موقع عشقم بود علاقه داشتم توی اقوام هم نمی تونستم بگم . هیچ کس خبر نداشت واسه چی ازدواج نمی کنم . مثلا خارج دخترها عشق و دوست پسر دارند  همه هم خبردار میشن ولی ایران چی همش باید مخفی کاری کنی