2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله ب زودی مزدوج میشی 😁💟

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

انشالله عزیزم 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
انشالله همه مجردایی ک الان تو این تاپیک هستن خوشبخت بشن امسال اونام تاپیک بزنن ک عقدشونه

انشاءالله من که آرزومه ازدواج کنم الهی بابت این دعای قشنگت یه خوشیه خیلی بزرگ بیاد تو زندگیت😘😘😘

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

عزیزم اول ببین دلیل این که تا الان ازدواج نکردی چیه ؟ شاید سختگیر هستی

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی

من قبلا ازدواج کردم... ولی جدا شدم و الان مجردم...

از طرفی به تنها زندگی کردن واقعا نیاز دارم... از طرفی می ترسم سنم بگذره و بعدا مشکلات دیگه به وجود بیاد...

هم دلم میخواد ازدواج کنم... هم میخوام ازدواج نکنم

خدا هم مونده چیکار کنه من راضی شم😅

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...