2777
2789
عنوان

چله ذوالقعده

144 بازدید | 10 پست

از روز شنبه ۲۲خرداد(اول ماه ذی القعده)تا چهارشنبه ۳۰ تیر(دهم ذی الحجه)روز عید قربان که 40 روز متوالیه بهترین زمان برای گرفتن حاجاته و بهش چله ی ذوالقعده گفته میشه که به اصطلاح علما بهار حاجت هاست! یعنی اگه کسی چله ذوالقعده داشته باشه و تو این چهل روز دعا کنه محاله دست خالی برگرده.

تو هم مثل من این روز را به دوستات یادآوری کن؛ به این امید که از باغ دعاشون، یه گل استجابت هدیه بگیرى!!!

👈بهترین پیشنهادها یکی از اذکار و سوره های زیره(یکیش که به دلتون می افته):

❤️ چهل روز روزی یکبار سوره فجر

❤️چهل روز ذکر لااله الاالله

❤️صلوات روزی ۳۵۰ مرتبه

❤️چهل روز ذکر یابصیر ۳۰۳ مرتبه

❤️ چهل روز زیارت عاشورا

❤️چهل روز سوره یاسین

❤️چهل روز آیه رب ادخلنی مدخلأ صدق واخرجنی مخرج صدق و اجعل لی من لدنک سلطانأ نصیرأ روزی۱۰۰ مرتبه

خیلی ها گرفتارن و خیلی ها مشکلات کوچیک و بزرگ دارن. لطفا به همه یادآوری کنید وفرستنده این متن را از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایید

زمان چله ی ذی القعده از:

شنبه ۲۲ خرداد (اول ذی القعده) تا‌ چهارشنبه ۳۰ تیر(۱۰ ذی الحجه )

واااا این متن رو اون هفته گذاشته بودن سوم خرداد منم چله هام رو شروع کردم 

خو الان چکار کنم؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها از این چله من پارسال حاجت گرفتم...شاید باور نکنین...بخدا غیرممکن برام ممکن شد....من 350 صلوات ...

انشاءالله همه حاجت روا بشن. عزیزم حاجتت سخت بود؟ تو این چهل روز کار خاصی کردی؟ 

عزیزم منم همین طور شدم. اشکال نداره از شنبه دوباره شروع کن

خب پس من فردا رو نمیخونم از شنبه شروع میکنم 

حشر خوبه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خب پس من فردا رو نمیخونم از شنبه شروع میکنم  حشر خوبه؟

تعریفشو شنیدم. هر چی به دلت افتاده همونو بخون. من ذکر یا بصیر را میخوام بگم. همین طور ذکر یونسیه. 

تعریفشو شنیدم. هر چی به دلت افتاده همونو بخون. من ذکر یا بصیر را میخوام بگم. همین طور ذکر یونسیه.&nb ...

انشالله قبول باشه