2777
2789
عنوان

ازدواج خوب یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 26 پست

من با دقت ازدواج کردم البته عشقم بود خیلی ساله فعلا مشکلی تا ب امروز نداشتیم خدا رو شکر .

باید حواستو جمع کنی دقت کنی تحقیق کنید زیااااد 

خانواده طرفم معلومه 

ولی متاهلی بد نیست 

با سلام و احترام 

به حرف های دیگران توجه نفرمایید 

پیشنهاد میکنم ازدواج کنید 

خوب یا بد بودن زندگی آینده تون 50% به شما مربوط میشه 

پس سعی کنید 50% دیگه رو با افکار مثبت تون بسازید اگر طرف دیگر توانایی نداشت 

موفق و پیروز باشید🙏

🙏آقا هستم🙏تنها 309 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم ۱۹ سالمه خیلی بچم هنوز برا فکر به ازدواجو اینا ولی چون تو خونه پدرم خیلی راحتم و رشته دانشگاهیمو اینا طوریه که آینده داره و نگرانش نیستم از وقتی اومدم تو این نی نی سایت فهمیدم چه خبرههه و چقدر همه مشکل دارن یکی نیست بگه چه خوشبختم همه حالشون از شوهراشون بهم میخوره و فلان با اجازت تصمیم گرفتم تا آخر عمرم سینگل باشمو پادشاهی کنم😐😂😂 یه عقاب همیشه تنهاست 😂😂

خوب و بد رو نمیدونم  ولی به استقلال مالی برس بعد ازدواج

اون وقتم همین اطرافیان میگن پول داشته باشی اونم با پول خودش بهت خیانت میکنه چون اضافه میاد 

البته الان با این گرونی شاید هر چی پولم باشه زود خرج شه

باید ببینی خودت چی می خوای...اگر تعهد و علاقه باشه به زندگی متاهلی برات خوشاینده.....اگه فقط آزادی می خوای و می خوای باید خونه ی شوهر راحت باشی که......نه.....راحت نیستی......

در هر صورت باید خودت انتخاب کنی...دیگران فقط تجربه شون رو با تو در میون میذارن......نه کار درست.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

تو خونواده های ایرانی پدر مادرا عادت دارن وقتی دخدراشونو بدبخت کردن ولشون میکنن!

دخدره بیچاره بخاطر محدودیت تن به ازدواج نا مناسب میده بعدم یا میسوزه و میسازه و به همه میگه ازدواج نکنید یا اینکه طلاق میگیره، بعد آزاد میشه و خونواده دست از سرش بر میدارن و اینبار نوبت جامعه میشه که مهر مطلقه رو پیشونیش بزنه!

کل ماجرا همینه

اگر میتونی آزادیتو از پدر مادرت پس بگیر نه از پسره مردم اونوقته که از زندگیت لذت میبری و بخوای ازدواج هم بکنی با چشم باز انجامش میدی 😊

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
تو خونواده های ایرانی پدر مادرا عادت دارن وقتی دخدراشونو بدبخت کردن ولشون میکنن! دخدره بیچاره بخاطر ...

خانواده ی من همینی هستن که وصف کردی

انگار از درون ما خبر داری🤣🤣🤣

نمیتونم پس بگیرم مگه برم سر کار 😐اونم اگههههههه پیدا شه

آزادی هم که میگم پیدا میشه منظور میتونم برم بیرون بیام 

خانواده ی من همینی هستن که وصف کردی انگار از درون ما خبر داری🤣🤣🤣 نمیتونم پس بگیرم مگه برم سر کا ...

آفرین فقط برو سر کار بعدشم هزاران سیاست دیگه هست واسه مستقل شدن 😉😊 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot