2777
2789
عنوان

ازدواج خوب یا بد

330 بازدید | 26 پست

من مجردم مدتیه تو همین سایت و خوداینستا و صدالبته صحبتای اطرافیان نتیجه گرفتم مجرد موندن بهتره .البته موردش پیدا شه ممکنه ازدواج کنم چون خستم از مجردی.ولی سوالم اینه چرا خیلییییییی کم پیش میاد کسی از ازدواجش راضی باشه .چرا همه میگن شوهر نکن همچین مالیم نیست .پس چ کنیم من محدودیتم زیاد دارم خونه پدر.کسی انلاین هست جواب بده ممنون❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب و بد رو نمیدونم 

ولی به استقلال مالی برس بعد ازدواج 

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

حالا اونا نمیان خوشیاشونو بگن ک مسئولیت داره ولی خب ازدواجم نکرد زندگی یکنواخت میش

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

چون بیشترشون تو ۱۵ ۱۴ سالگی ازدواج کردنو از زندگی لذت نبردن. من هرکیو دیدم ک ۲۵ سال ب بالا ازدواج کرده خیلیم راضیه😊

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

محدودیت که خونه شوهر بدتر میشه،ولی من دوست پسرم اصلا اینجوری نیس که اینجا تعریف میکنن اولاش مثل دیوونه ها چکش میکردم یافکر میکردم با خانوادش روبرو بشم تحویلم نگیرن ولی اصلا اینجوری نبود

🌱اگر کشتارگاه ها دیوارهای شیشه ای داشتند، همه گیاه خوار می شدند.🌿