2777
2789

سلام

من فردا آزمون تیزهوشان دارم واقعا استرس دارم

دلم میخواد قبول شم براش تلاش کردم کلی

ولی همش میترسم

سوالای پارسالو حل کردم متوسط دادم...

چند درصد بزنم آزمونو قبول میشم؟

آزمون شبیه سازی با ۵۰ درصد دهک اول بودم و دوستم با ۴۵ درصد توی مبتکران تراز ۸۰۰۰ و خورده ای اورده بود منم همش توی رنج ۴۰ تا ۶۰ درصد میزنم ینی میشه با این درصد قبول شد؟؟

اگه به قبول شدن یا نشدن فکرکنی نتیجه مطلوب نمیگیری تو تللصتو کردی فقط با آرامش اندوخته هات رو به کار بگیر 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول ك خودتو اذيت نكن براش چون واقعا اون طور ك فكر ميكني نيست دوم اينكه گاهي بيخيال تر باشي نتي ...

نمیدونم...شاید

میدونم چند وقت بگذره میفهمم اونقد مهم نبوده ولی خب الان برام مهمه

اهان  چون سختگیرن؟ نمیدونم هرچی که هست خیلی دوس دارم برم تیزهوشان حتی اگه سخت باشه

تمام تلاشتو کن قبول شی بعد ان شالله به بهترینها تو دانشگاه فکر کن چون آینده اتو میسازی من از اونا نیستم که بگم درس نخون بهترین کار درس خوندنه من که پشیمون نیستم که عمرم پای کتابا رفت و الان جایگاه شغلی خوبی دارم انتخابها تو زندگی مهمن 

وای قبول نشی برد کردی افتضاحه...دیوونه میکنن ادمو

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

خودم تیزهوشان بودم 

داداشمم امروز آزمون داد میگه 100 تا سئوال 65 تاش کاملا مطمئن بود زده فکر کنم قبول بشه دیشب گفت ابجی استرس دارم کلی باهاش حرف زدم اروم بشه😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792