صوفیا___ مدیر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 1173 عنوان دیگه میخوام شوهر پولدار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 115 پست خسته شدم از کار کردن و تلاش برای رسیدن ب خواسته هام😐هی میدوئم نمیرسم والا پول درآوردن سخته عوضش ی شوهر پولدار میکنم راااااحت مث خیلیااااا واقعا چرا ما با این همه کمالات باید فقیر ب دنیا بیایم؟😂🥺هععععی دلم خیلی پره 1400/03/20 | 19:52 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
احمد67504 عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 375 😂🤦🏻♀️ خب اینم بره شوکر ددی شه چی میشه برای کسی بمیر که برات تب کنه
سرشکسته عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 2418 نه عزیزم الان طوری شده که 4 سال عمومی و 5 سال برا تخصصی میخونی رتبه ات چند شد ؟چند ساعت میخوندی میخوام کنکور بدم نظام عوض شده کلا گیج شدم بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.
aramis6678 عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 879 سوالم جواب بده لطفا الان مگه مغز و اعصاب رشته جدا از شاخه پزشکی شده؟؟ نه عزیزم جدا نشده ولی بعضی از مباحثش فرق کرده عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقههای اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....
coolkayla عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 13386 اره خیلی مزه میده پات بندازی رو هم و به خواسته هات برسی تا اینکه صبح تا شب عین... بدویی گفتم که پستم فقط دیدگاه من رو بیان میکنه و لاغیر😊نظر.شخصیمه# Star Ancestor🐍🧝🏼♀️🌠🪽🫀✨️
mahboooobeh4 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 39427 نه عزیزم الان طوری شده که 4 سال عمومی و 5 سال برا تخصصی میخونی از کی تا حالا اینجوری شده؟؟؟؟فرضا همینی که میگی باشه ،شما ۱۹ سالته و الان باید توی ۴سال به قول خودت عمومی باشیپس الکی چاخان تحویل ملت نده
حصار_تنهایی_من عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1337 خب اینم بره شوکر ددی شه چی میشه مگه جوونیشو از سر راه اورده اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
aramis6678 عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 879 از کی تا حالا اینجوری شده؟؟؟؟ فرضا همینی که میگی باشه ،شما ۱۹ سالته و الان باید توی ۴سال به قول خود ... من مگه گفتم چیم ؟؟؟؟؟راستی جهت اطلاع من دو سال جهشی خوندم بعدشم اون خانوم سوال پرسیدن من جواب دادم من هیچ چیزی درباره تحصیلات خودم نگفتم عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقههای اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....
صوفیا___ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 1173 حرفه ای کار کن ده میلیون در بیار نمیتونم سرم خیلی شلوغه کار آنلاینم درامدش خوبه و فعلا درگیر اینم تایم خالی ندارم اختصاص بدم ب ناخن
coolkayla عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 13386 بله لذت بخشه اما پول مفتی خرج کردنش لذت بخشتره😂 عجب بابا عجب 😂😂😂ولی من کلا نظرم این هستش که یکجوری زندگی کنم که راه خوشبختیم متصل به جیب و عابر بانک پسر مردم نباشه ... شاید کلا قصد ازدواج نداشتی اونوقت چی ؟ باید فقط برای امرار معاش و رسیدن به ارزوهات با یکی ازدواج کنی ؟ 🤔😊 Star Ancestor🐍🧝🏼♀️🌠🪽🫀✨️
سرشکسته عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 2418 [QUOTE=] اره عوض شده کلا همه چی فرق کرده من با نمره 17.56 یا همون 18 تو دانشگاه علوم پزشکی تهران قبول ... [/QUOTE]مگه قبول شدن توی دانشگاه ربط به معدل داره ک ۱۷.۵۶ بودی و دانشگاه تهران قبول شدی....پس خیلی خوندی بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.
آهیدخانمی عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 2857 نمیتونم سرم خیلی شلوغه کار آنلاینم درامدش خوبه و فعلا درگیر اینم تایم خالی ندارم اختصا ... ایشالله شوهر پولدار بکنی فقط وقتت رو با توت فرنگی ها بگذرونی
صوفیا___ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 1173 خب اینم بره شوکر ددی شه چی میشه شوگر ددی میخوام چیکار؟من حوصله شوگر ددی بی فانوسو دارم اخههه؟
احمد67504 عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 375 شوگر ددی میخوام چیکار؟من حوصله شوگر ددی بی فانوسو دارم اخههه؟ خخخ برای کسی بمیر که برات تب کنه
mahboooobeh4 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 39427 عجب بابا عجب 😂😂😂 ولی من کلا نظر این هستش که یکجوری زندگی کنم که راه خوشبختیم متصل به جیب و عابر ... شوخی کردم اونوگفتی پول خودم آدم در بیاره خرج کنه لذت بخشه منم گفتم پول مفتی بیشتر لذت داره 😂آخه پول خودمون رو دلمون نمیاد الکی خرج کنیم😅