2777
2789
عنوان

دیگه میخوام شوهر پولدار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 115 پست
مگه قبول شدن توی دانشگاه ربط به معدل داره ک ۱۷.۵۶ بودی .....پس خیلی خوندی 

وای گفتی یادش افتادم 

یادمه یه روز به کنکور مونده بود منم فقط داشتم میخوندم رفتم اشپزخونه اب بخورم یهو دیدم ابجیم داره جیغ میزنه و فرار میکنه خلاصه بعد یکم موش و گربه و بازی  منو برد سمت اینه دیگه مخم سوت کشید دقیقا شبیه جن شده بودم خودم از خودم ترسیدم     

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....
هیچی! توهم زدی فقط! همین...

خانوم چیزی میزنی 

؟؟؟؟ 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی کردم اونو گفتی پول خودم آدم در بیاره خرج کنه لذت بخشه منم گفتم پول مفتی بیشتر لذت داره 😂 آخه ...

اره متوجه شدم و با نظراتت اشنا هستم و دختر منطقی هستی 😊💚

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

ای بابا همه همینن مگه چقدر مرد پولدار داریم اکثرا دارن قسط خونه وخرجای سنگینو مردای بنده خدا 

مگ ما دل نداریم

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
طلبکارم شدیم😐 بیخیال بابا شما درست میگی 

به خدا دیگه انقدر حوصلم خرابه که دیگه حوصله اینکه بهت بگم چیو درست فکر میکنی و چیو غلط رو ندارم 

اصلا هرجوری میخوای فکر کن 

راحت باش فکر خودته هرجوری میچرخه 

فقط تا قضیه رو نفهمیدی قضاوت نکن 

به خدا دیگه انقدر حوصلم خرابه که دیگه حوصله اینکه بهت بگم چیو درست فکر میکنی و چیو غلط رو ندارم  ...

شما توی بیو نوشتی ۱۹ سال

بعد زیرش نوشتی متخصص مغز و اعصاب؟!

ماهم رو سرمون دوتا گوش دراز داریم

یا سنتو درست کن یا تخصصتو بردار😕

شما توی بیو نوشتی ۱۹ سال بعد زیرش نوشتی متخصص مغز و اعصاب؟!  ماهم رو سرمون دوتا گوش دراز داری ...

متخصص نه 

دانشجوی مغز و اعصابم

شما توی بیو نوشتی ۱۹ سال بعد زیرش نوشتی متخصص مغز و اعصاب؟!  ماهم رو سرمون دوتا گوش دراز داری ...

اگه میخوندی گفتم که دانشجوی مغز و اعصابم نه متخصص 

من سال دومی رشته مغز و اعصابم 

حالا هرچی خیلی فرقی توی اصل قضیه نمیکنه چون شما باید درحال خوندن عمومی باشید نه تخصص

میگم چیزی زدی میگی نه 

اخه من خر کی گفتم که دارم متخصصی میخونم خودم خبر ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بسه ولش کن  آب قطعه

خدایا خودت ک اون بالایی خودت ببین هرکدوممون داریم دروغ میگیم اون رو شفا بده 

امین 

تو هم امین بفرست اون خودش حل میکنه از بحث من و تو چیزی در نمیاد