2777
2789
عنوان

دیگه میخوام شوهر پولدار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 115 پست
اسمت رو از روی اون رمانه برداشتی؟

آره 

اسمه یجورایی خلاصه زندگیمه

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دیگه واقعا خوش بحالته ما دوتا فقیر گیر هم افتادیم خخخخ

چی بگم 

ایشالا خوشبخت شین 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....
دقیقا همون مثال کفتر با کفتر ک شاهین با شاهین و کلاغ با کلاغ والا خخخخ

منکه یه فقیر تور کردم هیچی نداشت تازه خودشم میگرفت  منم نگرفت  وای بحال پولدار 😂😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
چرا الان یکیش ور دل من نشسته   البته این شانسیه مال خودمه         &nb ...

ببینم تو دانشجو پزشکی هستی؟؟؟

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
رمانش قشنگ بود 

بهترین رمانی بود که حالت خوندم 

بعد از اون آرام جانم خوب بود

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
ببینم تو دانشجو پزشکی هستی؟؟؟

اره مغز و اعصاب 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....