2777
2789
عنوان

دیگه میخوام شوهر پولدار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 115 پست
شوهر پولدار کجا بود آخه خخخخ

چرا الان یکیش ور دل من نشسته   البته این شانسیه مال خودمه        

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز از نبود اون نت ناراحتی 

کدوم نت

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
تو بگو چجوری میخوای شوهر پولدار تور کنی؟😕

جوون پولدار پیدا نمیشه 

پیدا هم بشه میره با یه پولدار ازدواج میکنه

هرچی تهش بمونه شوگر ددیه

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
چرا الان یکیش ور دل من نشسته   البته این شانسیه مال خودمه         &nb ...

تو دیگه واقعا خوش بحالته ما دوتا فقیر گیر هم افتادیم خخخخ

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
اینکه خودت از دستمزدت به خواسته هات برسی مزش کلی فرق میکنه تا پول تو جیبی شوهر پولدارت رو هر ماه بگی ...

اره خیلی مزه میده پات بندازی رو هم و به خواسته هات برسی تا اینکه صبح تا شب عین... بدویی 

نیست اگرم باشه میره مثل خودشو میگیره 😁😁😁

دقیقا همون مثال کفتر با کفتر ک شاهین با شاهین و کلاغ با کلاغ والا خخخخ

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
@مامان_بزرگ1     بیا یاد بگیر عزیز دلم 😂

🤣

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
 اره خیلی مزه میده پات بندازی رو هم و به خواسته هات برسی تا اینکه صبح تا شب عین... بدویی 

نقض حرفشون بود؟😂

والا از دسترنج خودم هیچ مزه ای نمیده چون انقد سخت پول در میارم ک دلم نمیاد ی قرونشو خرج کنم فقط پس اندااااز 

افسرده شدم