2777
2789
عنوان

دروغ گفت

247 بازدید | 35 پست

دیروز شوهرم چند ساعت گوشیش خاموش بود بعدش بهم زنگ زد گفت زنگ زده بودی گوشیم خاموش بود گفتم آره گفت کارواجبی هست بگو گفتم نه نگرانت شدم بعد گفت مامانم پشت خطه زنگ زده جوابشو بدم کارم تموم شد بهت زنگ میزنم حرف میزنیم که نزد تا امروز . امروز مامانش زنگ زده بود گفت دیشب باهاش حرف زدی گفتم آره حالشو پرسید گفتم مگه شما دیروز حرف نزدی باهاش گفت نه چند بار زنگ زد رد میکرد حالا مامانش دوباره بهم زنگ زد گفت بهش نگی من گفتم حرف نزدیم چیکار کنم خسته شدم از پیچوندناش😢

برا چی‌دروغ میگه!؟

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙄اگ دلیل داره خو یکم سرد تر شو ک بیاد سمتت

اگ دلیل نداره بیخیالش

تو چ مرحله اس هستین

نباید شوهر ادم سرد شه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
نمیدونم سریعم قطع میکنه

بپرس خب ازش

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
🙄اگ دلیل داره خو یکم سرد تر شو ک بیاد سمتت اگ دلیل نداره بیخیالش تو چ مرحله اس هستین نباید شوهر ...

چهار روزه رفته برای کارش یه شهر دیگه کلا یه بار تلفنی حرف زدیم در حد روزی یه دقیقه پیم

چهار روزه رفته برای کارش یه شهر دیگه کلا یه بار تلفنی حرف زدیم در حد روزی یه دقیقه پیم

دلیل بخاه ازش ینی تو ۴ روز یه ساعت وقت نداشته بت بزنگه حرف برنه؟

اویزونش نشو نشون بده ناراحتی سرد شو

بهشم بگو ک مادرت ازت بیخبر بوده چرا بهم دروغ میگی

والا جای تامل داره

خیلللللی هم جای تامل داره

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰