2777
2789
عنوان

سونو فولیکول

977 بازدید | 24 پست

بجا رفتم سونو برا وضعیت فولیکول تو هر تخمدان اومده سایز بزرگترین فولیکول رو به تفکیک زده.تخمدان چپ گفته بزرگترین ۶میلی و تخمدان راست بزرگترین ۲۵میلی. یعنی ممکن باز هم فولیکول غالب داشتم ولی این فقط هدفش بزرگترین سایز بوده که گفته؟؟

آخه علاوه بر لتروزول امپول اچ ام جی هم زده بودم دوتا

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معمولافقط فولیکول غالبومیگه این سونو

پس چرا بعضی خانما میرن این سونوها میگن چهارتا فولیکول داشتم سایز ۸و ۱۰ و۱۱ و ۱۲ مثلا.اخه هیچکدوم اینا غالب نیس چطور اندازه همه رو میگن بهشون

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

نه کلا هر چی بالا نه باشه میگن

برای من ک گفت تخمدان چپ بزرگترین ۶میلی.و تخمدان راست بزرگترین ۲۵.چرا سایز ۶رو گفت پس

پس چرا بعضی خانما میرن این سونوها میگن چهارتا فولیکول داشتم سایز ۸و ۱۰ و۱۱ و ۱۲ مثلا.اخه هیچکدوم این ...

خب منم این سونوچندماهه انجام میدم معمولاسونوگرافیستهابزرگترین فولیکولهارومیگن مثلاخودمن ماه قبل گفتن دوتا۲۰و۲۱تخمدان راست و۱۱تخمدان چپ

بعدبستگی به سونوگرافیستم داره 

نمیدونم عزیزم شاید

نگا تو الان باید امپول بزنی هااا نزدیک کیست شدنه هااا

اره روز ۱۳رفتم سونو و همون شب دوتا آمپول زدم.ماه پیش هم همین سایز ۲۵ بود نگرفت ولی 

اره همینه دیگه صددرصداحتمالاتخمدان چپ مقداری تنبلی داره

ماههای قبل دوبار پشت هم تخمدان چپ فولیکول داشت.این ماه تخمدان راست. از دکترای نوبت دات آی ار پرسیدم گفتن هر ماه بطور اتفاقی ممکن یه تخمدان فولیکول داشته باشه و این به معنی تنبلی تخمدان دیگه نیس

اندازه فولیکول خوبه انشالله میگیره عزیز

من ماه قبل رفتم سونوگرافی فقط یه فولیکول 12داشتم که کوچیک بود پلی کیستیک هم هستم آمپول HmG هم سه تا زدم اما نگرفت این ماه بیخیال دکتر شدم رفتم ویتاگنوس گرفتم خوردم وکلومفین ولتروزل باهم مصرف کردم