2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما مصرف کردی جواب داد؟پیش روانپزشک رفتی

بدون تجویزپزشک خوردت قرص درست نیست

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
شما مصرف کردی جواب داد؟پیش روانپزشک رفتی

بله روانپزشک برام نوشت خیلی قرص خوبیه!  کلا ذهن آروم می کنه! انگار تمام اون وسواس ها و فکرهای ناراحت کننده از بین می ره! 

مثل اینه که یه شیر آبی که قبلا با فشار باز بوده الان بسته بشه

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

عزیز دلم برای وسواس فکری قرآن بخون عزیزم من یکی از دوستام دوسال درگیرش بود دوسالم قرص خورد از فلوکستین تا کلروپرایمین آخراش خسته شد دیگه نخورد شروع کرد به قرآن خوندن اروم شد خداشاهده انقدر خوب و اروم شده همهشم میگه معحزه شد برام هر چی دارم و برام اتفاق افتاده از خدا و قران بود دوست گلم قران بخون اروم میشی دعا میکنم برات عزیز دل💜🌺

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
ممنون من مردم از بس قرص اعصاب خوردم بی نتیجه سرترالین 100 دوتا دوتا میخورم انگار نه انگار

احتمالا وسواس شما شدتش خیلی زیاده!!!  وای من بدون دارو بیچاره شده بودم!!!  داشتم دیوونه می شدم الان با دارو خیلی بهترم!  شما بدون دارو چی می کشین!!!!

عصرا که میشن کلا عین دیونه ها میشم خودم هم نمیدونم چمه همش فکر خیال الکی

یه سری غذاها وسواس بیشتر می کنه مثل کشک  دوغ ترش  قهوه  چای ...   اینها رو سعی کن رعایت کنی!  بچه داری؟