2777
2789
عنوان

سلام دوستان گلم که حاجتمندید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 101 پست
سلام اسی برام دعاکن به خواسته قلبیم برسم وبرای دوستانم هم دعاکن   @همتا۲۳

حاجتروا باشی گلم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام آبجی جون خوبی عزیزم یک دنیا ممنونم صلوات هدیه فرستادم 

سلامت باشی گلم 🥰🥰

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز دل  خیلی لطف میکنین خیلی ممنون  اللهم صل علی محمد وآل محمد  اللهم صل علی ...

حاجتروا باشی گلم❤❤🌹🌹

حاجتروا باشی گلم❤❤🌹🌹

ممنون عزیز دل 😍☀️☀️❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بی زحمت منم دعا کنید به نیتم برسم ممنونم ازتون منم براتون صلوات فرستادم 

ممنون عزیزم حاجتروا باشی برا مولامون هم دو تا صلوات بفرست گلم

ممنون عزیزم التماس دعا❤

حاجتروا باشی گلم

فرستادم گلم 

ان شاءالله حاجت روا بشی 

منم دعاکن به عشقم برسم و خوشبخت شم اسمم فاطمه💚

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

زهره توروخدا دعام کن خیلی محتاجم 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم