2777
2789
عنوان

ضدلک درحدمعجزه😍

521 بازدید | 18 پست

سلام دوستان اگه تاپیکهام رو ببینید میبینید چقدر دنبال درمان لکهام(بارداری،جای جوش وخال کبدی)بودم سالها خیلی دوا ودرمون کردم تا چندماه پیش یه کرم دستساز گیاهی خریدم ودرعین ناباوری برام‌ مثل معجزه بود تصمیم گرفتم نماینده فروششون بشم چون تاثیرش رودیدم‌ اینم پیجه اینستگراممه خوشحال میشم بهش سربزنید @mahsolateh_ghiyahi

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبلیغ😌💃

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

دروغ درحد لالیگا😂

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

سلام عزیزم 

تو یه تاپیک گفته بودین برای همورویید سعد کوفی استفاده کردین و نتیجه گرفتین_ من رفتم خریدم یه روز استفاده کردم 

حس کردم داره زخم میشه دیگه نزدم 

واسه شما هم اینجوری بود ؟ زخم میشه بعد خوب میشه و تموم میشه ؟ وقتی باز شد و زخم شد رو همونم باز باید بزنیم ؟؟

ممنون میشم جواب بدین ♡

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
سلام عزیزم  تو یه تاپیک گفته بودین برای همورویید سعد کوفی استفاده کردین و نتیجه گرفتین_ من رفت ...

زخم نمیشه که همرویید رو متلاشی میکنه خون مییاد بله بازم ادامه بدید تا کامل ریزیاحذف بشه نتیجه گرفتید لطفا دعام کنید

زخم نمیشه که همرویید رو متلاشی میکنه خون مییاد بله بازم ادامه بدید تا کامل ریزیاحذف بشه نتیجه گرفتید ...

مرسی عزیزم جواب دادین

سلام عزیزم. خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده خیلی داغونم. در مورد پسرم ازتون راهنمایی میخواستم حساسیت به پروتیین گاوی داره. تو یه تاپیک قدیمی دیدم شمام گفته بودین پسرتون حساسیت داشته. خواستم بدونم پسر گلتون علایمش چی بود و شکر خدا کی درست شد? ممنون میشم کمکم کنید

سلام عزیزم. خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده خیلی داغونم. در مورد پسرم ازتون راهنمایی میخو ...

عزیز من سه تا بچه دارم هرسه رفلاکس داشتن تو نوزادی که بعدش خوب شدن شکرخدا حساسیت نداشتن

عزیزم چه مدت استفاده کردی؟اون بیرون زدگی از بین رفت؟

اره من ۳-۴ روز زدم 

روزی دو سه بار اون پودر و باید بزنی به محل تورم 

بعد دیدم داره زخم میشه ترسیدم دیگه نزدم 

ولی بعد چند روز خودش خوب شد دیگه کامل رفت خدا رو شکر