2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی زندگیش درست بشه

440 بازدید | 54 پست

من یکساله که عقدم با شوهرم دعوای مفصل داشتیم بعد از اون دعوا هم حس اون به من کمتر شده هم من به اون اونقدری که دیروز بهم گفت ما آدم هم نبودیم

تا حالا دیدید کسی توی این شرایط باشه و به همچین تصمیمی هم برسن اما الان زندگی خوبی داشته باشن؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دیدم... چرا که نه آدم موقع عصبانیت خیلی حرفها میزنه دلیل برای جدایی نمیشه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
یعنی به زندگی ماهم امیدی هست؟

بله عزیزم اول توکل کن به خدا بعدم همه تلاشتو بکن درستش کنی خدارو چه دیدی شاید خوب شد 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

یکی از دوستانم تجربه مشابهی داشت... تا دم محضر رفتن، ولی طلاق نگرفتند... ولی اینطور هم نیست که بگم الان همه چی مثل روز اول شده... بجاش، تصمیم گرفتن روی موضوعات روزمره وقت بذارن، بجای اختلافاتشون. هردو میرن سرکار تا عصر، با دوستانشون وقت میگذرونن... به نظرم هردوشون بالغانه رفتار کردن.

سلام عزیزم ما آدما خودمونیم که زندگیمون می‌سازیم پر قدرت زندگیتو بساز محبت کن تا محبت ببینی عاشق باش خودت میتونی زندگیتو درست کنی چرا میخوایی ببینی اگه کسی تونسته و زندگیش خوب شده بعد بگی منم میتونم حتی اگه کسی نبوده تو اولیش باش عزیزم چیکار به بقیه داری محبت کن زندگیتو شاد کن