🌼گل_ناز🌼1 مدیر عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 8431 عنوان بیاین+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 24 پست رنگ موهام چطوره؟پست# اول خار ندارد😂 سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢 1400/03/20 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
🌼گل_ناز🌼1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 8431 درهرصورت قشنگه مبارکت باشه قربونت عزیزم❤ سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢
🌼گل_ناز🌼1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 8431 من خوشم اومد عالی بود بهت هم میاد مرسی عزیزم لطف داری بسکه زشتم فقط همین بهم میاد😅 سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢
آني عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3030 خیلی عالی حالا ببین چشم ابرو چیه زندگی باور میخواهد از جنس امید
شرلی11 عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 4732 مرسی عزیزم لطف داری بسکه زشتم فقط همین بهم میاد😅 نه اختیار داری. خیلی هم خوبی.
elnazm عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 1295 نظر گرفتن ک بدنیست زیباس اما اگه خودتون راضی هستید نیاز به نظری دیگری نیست به نظرم😅مگه افراد مهم زندگیتون نه کاربرای نی نی سایت🤭 بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺
🌼گل_ناز🌼1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 8431 خیلی عالی حالا ببین چشم ابرو چیه افتضاحه🤣 سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢
🌼گل_ناز🌼1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 8431 زیباس اما اگه خودتون راضی هستید نیاز به نظری دیگری نیست به نظرم😅مگه افراد مهم زندگیتون نه کا ... ممنون عزیزم من اصولا کاری رو میکنم ک خودم دوس دارم ولی بدم نمیاد نظر دیگرانم بدونممرسی ک نظر دادی❤❤❤ سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢
sarakhanum عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1893 عزیزم میدونم اینجا جای پرسیدن سوالم نیست اما یکی از پستهاتونو خکندم در مورد گواتر.تیرویید خواهرم ۳سانت شده و دکترا گفتن عمل کنه.جداره اش کلسیفیته هستشما جراحی نکردید؟پیش کدوم دکتر رفتید؟ماکرجیم زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
🌼گل_ناز🌼1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 8431 عزیزم میدونم اینجا جای پرسیدن سوالم نیست اما یکی از پستهاتونو خکندم در مورد گواتر.تیرویید خواهرم ۳سا ... سلام عزیزم خواهش میکنمراستش من چیزای دیگه رو اطلاعی دربارش ندلرم من خودم تیروییدم پرکار بود بیمارستان اسکن کرد گفت جراحی دکتر دیگه رفتم گفت دارو درمانی جواب نداد جراحی ک خداروشکر با قرص کنترل شد سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢