2777
2789
عنوان

جاری

215 بازدید | 8 پست

بچها سلام من ۷تا جاری دارم بایکیش خیلی اوکی بودم تازگیااااا زدم بهم بایکی دیگش دوست شدم از صبح زنگ میزنیم غیبت بقبه جاریا میکنیم تاشب غیبت مادرشوووهر غیبت خاهرشوهر بدش پشیمون میشم احساس میکنم خیلیییییی بیشخصیت میشم بااین کارم اخههههه قبلا من یه ادم خوب باشخصیت بودم واسشون   الگووو همین عروسی ک باهاش اوکی شدمم بودم ....خب من قصدمم خراب کردن رابطه نیی  اتیش میگیرم وقتی میبینم بااا جاریه بزرگه خوب بودم اونم چقدر باهام خوبه همه جا نشسته غیبتم کرده   الان عصررر همین جاریه باهاش اوکیم میخاد بیاد خونمون چجوری باشم بنظرتون چجوری قبلا جبران کنم ک این همه غیبت میکردم چجوری باکلاس باشم   چجوری حرفای زدم درست کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن درباره هر چیزی حرف بزنی الا خانواده شوهرت.تا کم کم این غیبت کردن از سرت بیوفته.بعد باز روی خودت کار کن تا درباره مسائل مهم صحبت کنی و حرف بزنی و اطلاعات خودتو بالا ببر از مسائل روز و سیاست و قیمت و اینا .بعدش کم کم یاد بگیر کم صحبت کنی حتما آدم نباید صحبت کنه که.

ولی الان بعدازظهر که اومد نمیخواد یهو باکلاس شی و حرف نزنی

خودت بدتر از جاریات شدی که

یک درصد فکر کن زیرآب زن باشه و‌بخواد ازت آتو بگیره

اگه ب خونواده همسرت حرفی بزنه چی

کسی که پیش شما حرف بقیه رو‌ میزنه

پیش بقیه هم حرف شما رو میزنه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤