2821
2789
عنوان

آ51سامسونگ

86 بازدید | 7 پست

کیا این مدل گوشی رو دارن راضی هستین یا نه نقاط ضعف و قوت رو بگین لطفا

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من‌یساله دارم.گوشی خوبیه.نقطه ضعف خاصی نداره.عالیه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گوشی خوبیه

ولی اینایی که دارن قطعا نقطه ضعف گوشیو کامل نمیگن

پیشنهاد میکنم یسری ب سایت mobile.ir یا دیجی کالا بزنی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

انگار زود شارژش تموم میشه

و من هنوز تنظیمات دوریینشو کشف نکردم سلفی خوبه ولی اون یکی یه جوره شایدم برای تنظیمات ک بلد نیستم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
انگار زود شارژش تموم میشه و من هنوز تنظیمات دوریینشو کشف نکردم سلفی خوبه ولی اون یکی یه جوره شایدم ...

از شما هندی هست یا ویتنامی؟

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

انگار زود شارژش تموم میشه و من هنوز تنظیمات دوریینشو کشف نکردم سلفی خوبه ولی اون یکی یه جوره شایدم ...

البته شارژش برای هسته زیاده میگن

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
از شما هندی هست یا ویتنامی؟

عزیزم من نمیدونم فقط میدونم  آ۵۱ خخخ

2823
2791
2779
2792