2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به اگع بدونی😍😍😍😍 بخدا ذوقم داره از بین اینهمه کاربر فن علیرضا پیدا کنی😐😂💔 ن گل چن ساله ع ...

😍😍😍اره والا حق داری...😂

اها...۴ ساله طرفدارشم..

اره بخدا انقدر ناراحت بودم ایکاش این کنکور نبود بخدا خودمو میرسوندم کیش😂

این فن پیجم مربوط به اون اوایل بود حدود ۳ سال پیش اونم یه مدت کوتاه کامل دیلیت کردم بابام مخالفت کرد و....از این حرفا...دیگه نتونستم 

نه فک نکنم دیگه دوس دارم اما دیگه نه وقتمو خیلی میگرفت درگیر بودم ....

منم وقتی پنجم بودم یبار رفتم ولی وسطش رها کردم گفتم بابا اینطوری پیش بره صد سال طول می‌کشه . یه دوست ...

صداقته دوستت فقط😅

من يه مشكله ديرينه اى با كتاب دارم😑نميدونم چرا ولى ناخوداگاه ازش دورى ميكنم

تو تمام عمرم يدونه كتابم كامل نخوندم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
فک میکنم زبان یه مهارت اکتسابیه. تمرین فراوون و اعصاب و علاقه میخواد.

بله 😣

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

صداقته دوستت فقط😅 من يه مشكله ديرينه اى با كتاب دارم😑نميدونم چرا ولى ناخوداگاه ازش دورى ميكنم تو ...

آهان پس پیشنهادم اینه اگه لپ تاپ دارین با برنامه بخونید دیجی کالا خیلی برنامه های زبان خوبی داره اگه ندارید با گوشی بخونید 

🔴#کاربر آقا#     HEY, DENTISTRY,IM COMING                                                         ‌.                         
آهان پس پیشنهادم اینه اگه لپ تاپ دارین با برنامه بخونید دیجی کالا خیلی برنامه های زبان خوبی داره اگه ...

يروز حسش مياد ميزنم كلماته كاربردى

٥٧٢تا كلمه مياد

ميخونم ميبينم كليشون رو بلدم

الكى فاز ميگيرم

بعد تو همچين تاپيكى ميفهمم كه سخت در اشتباه بودم  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
😍😍😍اره والا حق داری...😂 اها...۴ ساله طرفدارشم.. اره بخدا انقدر ناراحت بودم ایکاش این کنکور نبو ...

😂😍💓

خیلی فرق کرده فندوم نمیدونم تا کجا اطلاع داری ولی خوب اتفاقای بد و خوب زیاد افتاده ولی خوب علیرضا هر روز خفن ترو عشق تر داره ادامع میده😍🎤از رفتن چالوک مدیر اجرایی گرفته تاااااا بازیگریش توی فیلم سودا😎😁😍

لایو گذاشه بودن از پیج اتحاد ولی خوب واقعیش ی چیز دیگس😛😅

اها...منم از شهریور تا الن دی اکتیو کردم ک بخونم دوتا دوست دارم فنن اونا خبر را رو بم میرسونن  دهم تیر میپرم تو فندوم😍😛اونموق هم وقت دارم هم ایندمو😬💓 ادیتو مدیتم سر جاش دیه😁😎

هر طور خودت صلاح میدونی گلم😉💛

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
يروز حسش مياد ميزنم كلماته كاربردى ٥٧٢تا كلمه مياد ميخونم ميبينم كليشون رو بلدم الكى فاز ميگيرم ...

آره اصلا انگار بینهایته لغات و اصطلاحاتش 😅

🔴#کاربر آقا#     HEY, DENTISTRY,IM COMING                                                         ‌.                         
In my opinion, life consists of good and bad events.Just as we forget the good things sooner, so it ...

OOkay, thank you very much for your advice and help

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو