2777
2789
relax, im kidding...  im sad..

?Why are you sad:(

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی مهربون.. ایراد نداره... من کاربری قبلیم ماه صنم بود😁❤️ خوشحالم از آشنایی با شما❤️😘

چه ناز   ماه صنم🥰🥰🥰👌👌👌

همچنین ناز دلم

عزیزی گلم💞💞💞

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
No problem . This day , this week ,this month , this year 😅😂

حس ميكنم دارم خفه ميشم

ووووووووف😦

چقد سخت بود

Let me breathe 

Countinue 

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

Hey there. Im doing great. How's life going on?   

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
Hey there. Im doing great. How's life going on?    

Not too good 🤕

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
good luck... dear emily... ❤️ im mah sanm😉🍀❤️

Thanks , you too

Yes I know that dear😁

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

Not too good 🤕

Did anything special happen to you? Or you just feel blue? 

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
its seem that your mood is changing and your not sad else, you should appreciate starter

Yeah, that's true , if you read my firs t or second topic , you figure out that I have a little upsetnes 😅

🔴#کاربر آقا#     HEY, DENTISTRY,IM COMING                                                         ‌.