2821
2789

اره کذاشتی لایک کن

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تک نیت چیه؟

تک نیت اسمش روشه که نمبدونم چجور توضیح بدم 🤔یه نیت میکنی مثلا کی مهاجرت مبکنم بعد اون خانومه حس ششم قوی داره بهت مبگه البته با کارت هم بخاب نگاه مبکنه که دقیق تر بگه 

یه همچبن چیزایی 

تک نیت اسمش روشه که نمبدونم چجور توضیح بدم 🤔یه نیت میکنی مثلا کی مهاجرت مبکنم بعد اون خانومه حس ششم ...

کارت ورق؟ یا همون ت.اروت؟

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
نه کارش  من پرسیدم گف ت.ا.ر.و.ت و خیلی دقیق بود  فک کنم اون از همه دقیق تره

من قبلا گرفتم گذشته درسته بود آینده نه

گفت 2 وعده دیگه اما دو هفته و دوماه تموم شد و نشد

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
من قبلا گرفتم گذشته درسته بود آینده نه گفت 2 وعده دیگه اما دو هفته و دوماه تموم شد و نشد

یوختایی خودمون با انرژی های خودمون یکاری رو انجام دادن یا ندادن رو دستکاری میکنیم 

یوختایی خودمون با انرژی های خودمون یکاری رو انجام دادن یا ندادن رو دستکاری میکنیم 

درمورد خودم نبود ..درمورد کسی بود که اذیتم کرده

ربطی نداره درباره خودمونه یا نه  کلا با انرژی و فکرایی ک میاد تو سرمون طالعمون رو تغییر میدیم

خب فکرای من درهمون راستا بود که اون اتفاق بیافته..اما نیافتاد 

خب فکرای من درهمون راستا بود که اون اتفاق بیافته..اما نیافتاد 

اها خب پس این کارش خوب نبوده ت.ا.ر.و.ت خیلی باید وارد باشه و بلد وگرن دری وری میگن 

ولی اینک معرفی کردم من قبلا چنباری گرفتم پیشش فال و هم شمع تراپی فالاش چونک حس ششم قوی داره درست درومد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792