دخملیی مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 877 عنوان خانوما بیاین مشاعره💃💃 | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 38 پست باز امشب غزلی كنج دلم زندانی استآسمان شب بی حوصله ام طوفانی استهيچ كسی تلخی لبخند مرا درک نكردهای های دل ديوانه ی من پنهانی است♡ 1400/03/20 | 12:16 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 ما را نه غم دوزخ و نه حرص بهشت است بردار ز رخ پرده که مشتاق لقاییم من عاشق اینم که صدایت بزنم بعدتو با همه ی مشغله پاسخ بدهی : جانغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
عجب_باباعجب عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 15716 یک جهان بر هم زدم وز جمله برگزیدم تورا من چه میکردم به عالم گر نمیدبدم تورا ان که ب دل اسیرمشدر دل و جان پذیرمشگرچ گذشت عمر منباز ز سر بگیرمش |Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32470 دلکم دلبرکم خوشگلو بانمکم😬😂 چى اوردى سركم و شكستى بالو پركممنى كع شاپركم💃🏾توى عاشقا تكممم بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 همه ى اون روزايى كع بى طُ گذشت كناره تو بودمو و آنقَدَر به تنم رخنه کرده تنهاییکه مرگ من به خدا اوج آرزوی من استغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
عجب_باباعجب عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 15716 یارآنجا،ومن اینجا وه!چه باشدگرفلک یاررااینجارساند یابردآنجامرا؟ ای ک گفتی عشق را از یاد بردن سخت نیسعشق را شاید ولی هرگز مرا نشناختی |Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
دخملیی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 877 یارآنجا،ومن اینجا وه!چه باشدگرفلک یاررااینجارساند یابردآنجامرا؟ اي خوشا آن دل كه آزاري نمي آيد از اوغير كار عاشقي كاري نمي آيد از او
فنچ_کوچولو عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 508 چى اوردى سركم و شكستى بالو پركم منى كع شاپركم💃🏾توى عاشقا تكممم چیشده که عشقمو گذاشتی پای کلکمیارم ای یار یار یارم یاره یار یار😂 باز برگشتیم اول😂
دخملیی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 877 ان که ب دل اسیرمش در دل و جان پذیرمش گرچ گذشت عمر من باز ز سر بگیرمش شب که در بستم و مست از مي نابش کردم ماه اگر حلقه به در کوفت جوابش کردم
گیسووو_کمنددد عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 4764 من عاشق اینم که صدایت بزنم بعد تو با همه ی مشغله پاسخ بدهی : جان غزلبانو# نفسهايت شمالی سرد، لبهايت جنوبم کردتنت تلفيق گنگ عنصر باد است با آتش🙈
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32470 چیشده که عشقمو گذاشتی پای کلکم یارم ای یار یار یارم یاره یار یار😂 باز برگشتیم اول😂 😅💕💋 بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
دخملیی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 877 نفسهايت شمالی سرد، لبهايت جنوبم کرد تنت تلفيق گنگ عنصر باد است با آتش 🙈 شب که در بستم و مست از مي نابش کردم ماه اگر حلقه به در کوفت جوابش کردم
عجب_باباعجب عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 15716 شب که در بستم و مست از مي نابش کردم ماه اگر حلقه به در کوفت جوابش کردم مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویتخرابم میکند هر دم فریب چشم جادویت |Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 نفسهايت شمالی سرد، لبهايت جنوبم کرد تنت تلفيق گنگ عنصر باد است با آتش 🙈 شروع صبح من دیدار تو در لحظه ی بارانشروع صبح من انکار هر اندوه بی پایانچه حال خوب و شیرینی است در دیدار من با توغزل پشت غزل تکراری از گرمای تابستانغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
گیسووو_کمنددد عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 4764 مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هر دم فریب چشم جادویت تا جهان باشد نخواهم در جهان هجران عشقعاشقم بر عشق و هرگز نشکنم پیمان عشق❤️
دخملیی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 877 مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هر دم فریب چشم جادویت تا درون آمد غمش از سینه بیرون شد نفس نازم این مهمان که بیرون کرد صاحبخانه را