2777
2789
عنوان

من تو عقدم ولی😔😔

249 بازدید | 19 پست

خانواده نامزدم خیلی فقیران 

همش قرض دارن 

از اول عقدم یک ساله هیچی واسم نخریدن غیر خرید عقد 

دلم میخاد به نامزدم بگم خسته شدم از این وضع خووش هنوز سربازه حقوقش خیلی کمه

خدا همتونو بغل کنه الهی 🦋🍃

آخه بگی هم میخاد بگه از اول دیدی وضعمو میخاستی قبول نکنی 

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خانوادش توقع نداشته باش

تو با شوهرت ازدواج کردی 

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
مگه قبل عقدت پولدار بودن؟  خب عزیزم باید از روز اول میدونستی دیگه  مسئولیت انتخابت رو بع ...

من فکر میکردم وضعشون خوبه الان رفتم میبینم همش قرض و قوله دارن

خدا همتونو بغل کنه الهی 🦋🍃

خوب عزیزم شما مگه با علم به شرایط نامزدت و خانواده اش وصلت نکردی باهاشون؟ الان بگی خسته شدم چه فرقی می کنه اونا دست و بالشون باز میشه؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

وقتی همه می گن قبل از عقد درست و منطقی فکر کنید برای همین روزهاست. مگه نمی دونستید که با یه سرباز دارید ازدواج می کنید. در مورد خانواده ش اگر شرایط مالی خیلی براتون مهم بود باید درست تحقیق می کردید یا حتی خیلی واضح ازشون سوال می کردید که چه کمکی می خوان به زندگی شما بکنند. اگر فکر می کنید که همسرتون آدم اهل کار و با جربزه ای هست برای جدایی خیلی عجله نکنید