2777
2789
عنوان

تولد 6نفره 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 38 پست
خب خیلی قشنگ می شه  بعدشم که کیکش رو آماده کنین  بعد هم کادوشو کادو نکنین یه طور خیلی جا ...

کادو ماشیم مک گرفتم بزارم جلو میز با چنتا کادو کوچیک تو باکس 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن نوع فینگرفود درست کن تعداد کم ولی تنوع بالا  چن نوع دسر لیوانی و تک نفره درست کن  میت ...

چند نوع دسر و فینگر فود میگید😥

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
کادو ماشیم مک گرفتم بزارم جلو میز با چنتا کادو کوچیک تو باکس 

خب عالیه دیگه 

چه مامان خوبی

دسرای رنگی رنگی هم درست کنن عالی می شه 😊🌼

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
خب عالیه دیگه  چه مامان خوبی دسرای رنگی رنگی هم درست کنن عالی می شه 😊🌼

چ دسرایی ??? چند نمونه با طرز تهیه میگید

چند نوع دسر و فینگر فود میگید😥

بستگی ب ذائقه تون داره 

ولی فیله سوخاری و کیک مرغ و الویه و همبرگر خونگی و ذرت مکزیکی و سالادماکارانی و بورک گوشت و سمبوسه و...کلی تنوع این مدلی

دسر پاناکوتا و  ژله بستنی و دسرمگنولیا و کارامل و...کلی تنوع این مدلی هم هس

ب اسما توجه نکن رسپی شون اینقد راحته ک باورت نمیشه

مرحله اول:

در ابتدای کار بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا به مرور نرم شده و از حالت یخ زده خارج شود. مراقب باشید که بستنی کاملا نرم شود. چون بستنی سرد ژله ی شما را خراب خواهد کرد.

مرحله دوم:

پودر ژله را در ظرفی بریزید و به آن آب جوش را اضافه کنید. ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا پودر ژله به طور کامل حل شود.

مرحله سوم:

ظرف محتوی ژله و آب را از روی حرارت بردارید و در کناری بگذارید تا با محیط هم دما شود. بستنی و ژله برای مخلوط شدن لازم است دمای متعادلی داشته باشند تا ژله بریده نشود.

مرحله چهارم:

وقتی از داغی ژله کم شد و بستنی نرم شده بود، میتوانید هر دو را در قالب مورد نظرتان بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس قالب ژله را در یخچال بگذارید تا ژله بستنی شما ببندد.

مرحله پنجم:

وقتی ژله کاملا سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید. برای خارج کردن ژله از قالب باید قالب ژله را به مدت چند ثانیه در آب گرم نگه دارید. سپس قالب را در ظرف سرو مورد نظر برگردانید. نوش جان.

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
و غذا پیتزا و ماکارونی کافیه ? چ سالادی کنارش بزارم

جای ماکارونی سالاد ماکارونی درست کنین که جای سالاد باشه😊

بستگی ب ذائقه تون داره  ولی فیله سوخاری و کیک مرغ و الویه و همبرگر خونگی و ذرت مکزیکی و سالادم ...

طرز تهیشون نداری 😥