یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
😐غیر اونا نمیشه چیز دیگه ای دید؟ حالا با چاقو پیشونیو برش میدن چشم سوم در میاد؟😂😂
نه برای باز شدن چشم سوم واقعا چشم در نمیاد
برای بازشدنش تمرینات شیطانی ودعای شیطانی میکنن واسه انسان وقتی از خدا دور بشه میتونه شیطان ببینه اونا هم چون با اون تمرینات از خدا دور میشن میتونن شیطان وجن کافر رو ببینن
کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
نمیخوام وارد جزئیات بشم ولی مگه فقط دیدن نیست ؟ رفتار اونا هم عوض میشه بفهمن باز شده؟؟
اره عوض میشه.اونا عاااشق اذیت کردنن.وقتی دارن رد میشن از هرجا حس میکنن.چون حسشون قویه میفهمن که کسی چشم سومش بازه و میان اذیتش میکنن و کلی برنامه سرش درمیارن،اگه توانیاییشو نداشته باشی روانی میشی