2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک اون ماه چهار تا امپول زدم کلومیفنم خوردم نشد 

میشه عزیزم نگران نباش به هیچ عنوان نباید استرس داشته باشی منم خیلی تلاش کردم حتی یه بار بدون امپول فقط با کلومیفن  سه تا داشتم که دکتر گف سه قلو میشه  من انقد استرس گرفتم که نشد

ولی بالتروزل وامپول شد 

سونو رفتی سایر فولیکولت چند بوده

میشه عزیزم نگران نباش به هیچ عنوان نباید استرس داشته باشی منم خیلی تلاش کردم حتی یه بار بدون امپول ف ...

هنوز سنو نرفتم عزیزم منم هر ماه کلی دارو ها دیگه میخوردم ولی فولی ۸ بود😨😨

هنوز سنو نرفتم عزیزم منم هر ماه کلی دارو ها دیگه میخوردم ولی فولی ۸ بود😨😨

خب عیبی نداره منم کوچیک بودن ولی دفه اخر یادمه یه عاله قرص خوردم فقط یه دونه ۲۱ داشتم که باهمون شد 

منم یه پلاستیک قرص داشتم اسماشونو یددم نیس 

از امام رضا فراموش نکن پسرمو امام رضا بهم داد ما نوبت داشتیم برای ای یو آر چی بود نمیدونم دقیق 

ولی همون شب شوهرم باید میرفت تهران من یه عالمه بادشوهرم دعوا کردم که ما چقد خرج کردیم این ماه وبزور یه تخمک داریم این حرفا چقد دکتر باشوهرم دعوا کرد ولی شوهرم باید میرفت ولی وقتی از مطب اومدیم دید من ناراحتم گف نمیرم ولی من دلم شکسته بود دیگه راضی نمیشد به شوهرم گفتم بریم حرم وبعد بریم خونه رفتیم حرم وتاجایی جون داشتم کنار پنجره فولاد زار زدم و گله کردم از امام ررضا خیلی خیلی دلم شکسته بود شوهرم که رفت من تخمک گزاری داشتم ینی وقتی شوهرم نبود من حامله شدم قبلش نزدیکی داشتیم قبل تخمک گزاری ولی روز اصلی وبعدش نه وهمون ماه دوتا اسباب کشی خیلی سنگین کردم ودر کمال ناباوری حامله بودم 

چقدر خوب بود ❤

خب عیبی نداره منم کوچیک بودن ولی دفه اخر یادمه یه عاله قرص خوردم فقط یه دونه ۲۱ داشتم که باهمون شد&n ...

خوشبحالت منم هر ماه میرم امام رضا ولی حاجت روا نمیشم😦😦😦