2777
2789

وکس رو ترجیح میدم

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم از نوره اصل استفاده کن عالیه

کلی هم خاصیت درمانی داره

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
طریقه مصرف چطوری؟  باید از عطاری بگیرم؟

ببین پودر موبر رو با آب خیلی داغ باید مخلوط کنی کم کم آب بریز چون یهو از دستت میره و شل و آبکی میشه تقریبا باید عین ماست چکیده سفت باشه بدنت هم باید کاملا خشک باشه با کاردک بکش رو بدنت خلاف جهت موها 

حالا دیگه بستگی به ضخامت موهای خودت داره ده بین ۵ تا ۷ دقیقه ولی جاهیی مثل گردن اینا خیلی زودتر باید برداری هروقت خیلی کم رو پوستت احساس سوزش کردی زود با کاردک نوره رو از رو پوستت جمع کن و بعد برو زیر دوش و لیف بکش 

نوره خیلی عالیه یبار بزنی کیف میکنی یعنی 

کافیه فقط بری تو نت راجع بهش بخونی که چه خاصیت هایی داره 

آره گلم بعضی عطاری ها دارن فقط از یه جای معتبر بگیر من که هرچی گشتم پیدا نکردم تو با سلام از یه غرفه میخرم کیلویی 

در ضمن نوره زرنیخ دار طلایی بگیر حتما

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
ببین پودر موبر رو با آب خیلی داغ باید مخلوط کنی کم کم آب بریز چون یهو از دستت میره و شل و آبکی میشه ...

ممنون از راهنماییتون .خیرببینی

ماکوچیکا...خدامون بزرگه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز