2777
2789
عنوان

یعنی یه زن نمیتونه؟؟؟

1068 بازدید | 110 پست

همسر من بهم گفتن از دوستت که مغازه لوازم ارایشی بهداشتی داره اسپری ... بخر 

نداشت

یه مغاره لوازم ارایشی بهداشتی دیگه هم هست که ۱۱ ساله مشتری ثابتش هستم و اقا هستن همسرمم میشناسن تماس گرفتم که اگه دارن بریم باهم بخریم چون مغازش دوره که گفت داریم 

حالا دو روزه با من قهره که چرا ازون پرسیدی چج وری روت شد و فلان من واقعا نمیفهمم خرید لوازم بهداشتی جنسی مگه جرمه واسه خانوم؟ اصن مگه من چی گفتم فقط یه سوال پرسیدم چرا باید انقد بزرگش کنه اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار رفتم لوازم ارایشی بخرم با همسرم

فروشنده گفت اینم میخواین

من نفهمیدم چی میگه ، گفتم جان؟ سوالی پرسیدم

شوهرم تا سه روز قهر بود که چرا به مرد غریبه گفتی جان

باید میگفتی بله

جای تو بودم که منو میکشت 😆😆😆😆😂😂😂😂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
ریدم تو اون غیرت آخه یعنی چی مگه من حرف زشتی زدم 

ن ولی شوهرتون خجالت کشیده من خودمم خجالت میکشم از آشنا نواربهداشتی و محصولات جنسی بخرم و همیشه از داروخانه های اطراف میگیرم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
ن ولی شوهرتون خجالت کشیده من خودمم خجالت میکشم از آشنا نواربهداشتی و محصولات جنسی بخرم و همیشه از دا ...

خب چون باهاش حساب دفتری داریم ازش خرید میکنیم کاش اصن نمیگفتم بهش بخدا

ریدم تو اون غیرت آخه یعنی چی مگه من حرف زشتی زدم 

اره والا زشته

با آقا

چجوری روت شد

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
ن ولی شوهرتون خجالت کشیده من خودمم خجالت میکشم از آشنا نواربهداشتی و محصولات جنسی بخرم و همیشه از دا ...

من شوهرم میره برام لوازم بهداشتی بخره

میره سوپر غریبه

سوپر اشنامون نزدیک خونمونه

مغازه اون نمیره 😄😄😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
اره والا زشته با آقا چجوری روت شد

آخه چرا اینجوری میگید یعنی ما زنا انقد بدبختیم که نمیتونیم حتی یه سوال بپرسیم چون زشته؟؟؟ پرسیدن یه وسیله جنسی مگه انقد کار وقیحانه ای مجسوب میشه؟؟

خب چون باهاش حساب دفتری داریم ازش خرید میکنیم کاش اصن نمیگفتم بهش بخدا

حالا طوری نیس - شما ک نرفتین بخرین فقط در حد یه گفتمان بوده و تموم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️