2777
2789
عنوان

ترس تنهای

130 بازدید | 8 پست

دوستان سلام من سه ماهی هست که عروسی کردم و مشکل زیادی با تنهایی دارم جوری که تنها باشم تو خونه یه گوشه نشستم و خیره میشم به جایی که نکنه چیزی ببینم اصلا نمیتونم راه برم همش احساس میکنم سایه ی سیاهی پشت سرم میبینم بخاطر همین همش روزا بیرونم و برام داره مشکل میشه و شوهرم سختشه راه حلی دارین با ترس از تنهایی 🥺☹️

سرکتاب هم دیدم گفت همزاد داری و گفت برات دعا مینویسم ولی مشکل من هنوز رفع نشده🥺

و خدایی که به شدت کافیست...💛💫

من پیشنهاد میکنم خونه تو درست بگرد شاید کسی توش دعا انداخته یکی از اقوام ما کپی تو بود تا گشتن توی رخت خواب هاش یه دعا پیدا کردند برد پیش دعا نویس گفت دعا بیقراری و نفرت هست یکی از فامیل های عروسم این کارو کرده

لینک گروه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یکم برنامه بریز شاد باش تو خونه تی وی روشن کن یا اهنگ بزار 

صبحا پیاده روی یا اگه میتونی باشگاه برو

میبینی چقد حالت خوبه میشه و این حرفهای همزاد جن و... بیخیال شو 

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن
بچه بیاری حله  منم همین حس رو داشتم  احساس میکردم تواینه یکی پشت سرمه  بخدا جرئت ن ...

بچه که خیلی دوس دارم ولی الان اصلا شرایطشو نداریم☹️

من پیشنهاد میکنم خونه تو درست بگرد شاید کسی توش دعا انداخته یکی از اقوام ما کپی تو بود تا گشتن توی ر ...

دعا که خیلی داریم سرکتاب که باز کرد گفت چندتا دعا داری بدنت سنگینه همزاد داری گفت ۵۰۰ میگیرم همشو رفع میکنم ولی چند روز پیش گفتم یبار دیگ ببین دوباره گف همزاد داری و دعا 

عزیزم یکم برنامه بریز شاد باش تو خونه تی وی روشن کن یا اهنگ بزار  صبحا پیاده روی یا اگه میتونی ...

باور کن همه ای اینکار رو انجام میدم ولی تا پامو میزارم تو خونمون همه بدنم شروع به لرزیدن میکنه🥺