2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

790 بازدید | 30 پست

چند سال پيش عروسي خواهر شوهرم بود مادر شوهرم به خانواده داماد هي ايراد ميگرفت كه بايد اين كار رو بكنن اون كار روبكنن.

اومدم بهش بگم سخت نگيره و خون به دل عروس و داماد نكنه

گفتم مادر موقع عروسي ما اينا رسمتون نبودا

بيشعور برگشت گفت تو خودت افتادي دنبال پسر ما

بماند كه اون همه سخت گيريشون به جايي نرسيد و دامادها بد از آب در اومدن و حال دختراشون رو گرفتن شايد هم توقعات بيجاي اينا كار رو خراب كرد.و اونا رو خسته.

نميدونم چي شد يهو امروز يادم افتاد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط میتونم بگم دنیا دار مکافات بد کنی بد میبینی ربطی هم نداره عروس باشی مادرشوهر باشی خواهر باشی پدرباشی و....

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

من مادرشوهرم هم عقدمو گند زد ب عزا تبدیل کرد هم عروسیمو

بیشعور ترو بدجنس تر از مادرشوهر من وجود نداره

چهارماهه ک باهاشون قهرم نمیرم اونجا

منم هرروز یاده حرفاش میوفتم همون لحظه سعی میکنم خودمو سرگرم کنم

زن زندگی آزادی

😄مادرشوهر منم سر عروسی دخترش جمیع رسومات رو داشتن ولی سر عروسی پسرش میگفت ما همچین رسمی تداریم😐😂😂😂

بیخیال بابا..چه اهمیتی داده اخه

مهم خودتون دو تایین

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

فقط میتونم بگم دنیا دار مکافات بد کنی بد میبینی ربطی هم نداره عروس باشی مادرشوهر باشی خواهر باشی پدر ...

مادرشوهرمن ظالم ترینه بدترین ظلمارو سرمن آورد پس چرا براش دارمکافات نیس راحت با خوشی داره زندگی میکنه؟هرچی مکافاته مال ادمای مظلومه

زن زندگی آزادی

منم این چند روزه همش فکرای گذشته میاد سرم

تا مدرسه ها باز بود فکرم مشغول حل کردن معادلات ریاضی بود 

ولی حالا همش اینا میاد به فکرم 

چرا مادرشوهرم اینکارو کرد خواهرشوهرم چرا این حرف رو گفت جاری چرا اینجوری برخورد کرد خاله شوهرم چرا این حرف رو گفت ....

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

همشون همینجورین خب ! مادرشوهر من وقتی جهیزیه میخریدم میگفت ماشین ظرفشویی بگیریا فلان مارک بخری ها فلان مبل بگیریا تلوزیون بزرگ یدفعه ای بخریا میزشو برنز بردار و هزار جور امر ! اونوقت سال بعدش دختر برادرشوهرم میخواست بگیره مادرشوهرم بهش میگفت غلط کرده داماد خودش بعدا میخره تو فقط ضروریاتو بخر !!! یا تو عروسی ما میگفتن فلان رسمو داریم فلان مراسمو شما باید بگیرین و هزار جور کار دیگه اونوقت خودشون هیچ رسمی نداشتن که انجام بدن اما تو دختر براذرشوهرم برعکس بود همه کارا رو باید خونواده داماد انجام میداد 

مادرشوهرمن ظالم ترینه بدترین ظلمارو سرمن آورد پس چرا براش دارمکافات نیس راحت با خوشی داره زندگی میکن ...

کمی صبور باش دوست عزیز قطعا میبینی 

خدا از حق الناس نمیگذره

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤