2777
2789
عنوان

همه چی تموم شد......

84 بازدید | 6 پست

کی این بغض ها تبدیل به اشک میشن؟کی این سکوت ها تبدیل به فریاد میشن؟ کی این دلتنگی ها تبدیل به دیدار میشن؟؟؟ کی این فکرا از بین میرن؟کی دوباره اعتماد من باور من برمیگرده؟؟؟دوشب مونده به شب تولدم،همه چیو تموم کردم،خودت خواستی بخدا خودت خواستی.با رفتارات کارات همش بهم حس بی ارزش بودن دادی.نامرد.من که اول همه چی رفیقت بودم.من وا دادم،رفتم.تو چت شد تو چرا اسرار نکردی.تو چرا عین خیالت نبود.این آخریا همش گیجم میکردی.هم مطمئنم میکردی دوسم داری هم مطمئنم میکردی واست مهم نیستم.این همه ساااال یک شبه به باد رفت.میبنی؟یه نگاه بنداز به دوسال پیش.نه اصلا سه سال پیش.پنج سال پیش.نامرد ۷سال بهترین رفیق واسه همدیگه بودیم.هنوز یک ماه از جداییمون نمیگذره من اینقد از همه چی دلگیرم.بی معرفت..........

۱۴۰۰/۳/۲۰

پنج شنبه

۴:۳۱ بامداد

قد یک دنیا ازت دلخورم....😓💔

ببین منم ۵ سال دوست بودم این چیزارو دیدم باز ادامه دادم رفتم جلو الانم ۵ ماهه نامزدم هرروز خودمو ...

تهشو دیدم که همه چیو تموم کردم دیگه.....پی همه چیم به تنم مالیدم از حرف اطرافیان گرفته تا این حال روزی که واسه خودم ساختم........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تهشو دیدم که همه چیو تموم کردم دیگه.....پی همه چیم به تنم مالیدم از حرف اطرافیان گرفته تا این حال رو ...

میدونم سخته

اما شاید بهترین کارو کردی

هروقت دلت تنگ شد یادت بیاد چ روزایی میتونستی با چ وضعی داشته باشی

مال من اصلا از نامزدی ب بعد از این رو ب اون رو شد

خرش  ک از پل گذشت دیگ رفتارش عوض شد

میدونم سخته اما شاید بهترین کارو کردی هروقت دلت تنگ شد یادت بیاد چ روزایی میتونستی با چ وضعی داشته ...

نمیدونم شاید اینم خرش از پل گذشت مطمئن شد دوسش دارم عوض شد.حتی جلو مامانشم آبروم برد‌.دیگه جایی نداشتم تو اون رابطه.فقط من بودم به اندازه ۶سال خاطره خوب........