2777
2789
اره ولی اولش چون چربی هات اب میشن حس میکنی فایده نداره ولی بعدش عضله ها شروع به حجیم شدن میکنن اگر م ...

خوب گلم چیکار کنم بزرگ بمونه ؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
خوب گلم چیکار کنم بزرگ بمونه ؟

رژیمتو داشته باش ورزش هم ادامه بده تا همیشه اندام زیبایی داشته باشی😃

مواظب باش اگر رژیم اصولی نگیری اونجاهایی که نمیخوای حجمشون کم شه اب میشن😑😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رژیمتو داشته باش ورزش هم ادامه بده تا همیشه اندام زیبایی داشته باشی😃 مواظب باش اگر رژیم اصولی نگیر ...

عه وای 😕

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
رژیمتو داشته باش ورزش هم ادامه بده تا همیشه اندام زیبایی داشته باشی😃 مواظب باش اگر رژیم اصولی نگیر ...

یه دکتر بهم گفت نهار نخور ولی صبحانه و شام بخور اونم زود 

امیدوارم عزیزم😘 میمونه 

لطفاً 

میشه بگید  که من کی به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم ؟؟؟؟

چرا جور نمیشه که بریم  ؟؟؟؟

مــردادى یعنــی داشتــن یه قلــ⁦♡⁩ـب مــهربـون امــا حســـاس♡⁩
بعضی وقتا  خیلی درگیرت نیست

خواهرم امسال عروس میشه؟

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
اضطرابت و رفع کنی آره 

من اگر با اقای فهیم پور بگیرم تمام درسهای ترم دوم قبول میشم یا نه بعضی ها رو می افتم

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن