2777
2789
میتونی یوگای صورت انجام بدی عزیزم خیلی چهره رو خوش فرم میکنه منم انجام دادم و راضی بودم

عزیزم چطوری انجام میشهههه؟؟؟

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بین دختر خاله هام ز ، س  ،ه 

کدومشون بهم خیلی حسادت میکنن؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
عزیزم چطوری انجام میشهههه؟؟؟

سر جمع 15 دقیقه وقت نمیبره هم برنامه اش هست از گول پلی میتونی دانلود کنی هم کلیپ های اموزشیش تو گوگل هست ولی به نظر من با برنامه بیشتر جواب میگیری من خودم همراه با لاغریم انجام دادم غبغب اب شد خیلی اعتماد ب نفسم رفت بالا

پافشاری و بیخیال 😁

والا بخدا اگه الان میزاشتم با بچه ۶ماعه یکی دیگه باید باردار میشدممم عاشق بچه اس فقط قول دادم وقتی لاغر کردم بیارم اونم چپ و راست میگه چقد چاقیییی نمیخوای لاغر سی😂😂😂

دلم یه عروسی میخواد کی دعوت میشیم ؟ البته هیچکس دم بخت نیست تو فامیل

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

با اجازتون من میرم بخوابم 

اگه کسی رو رنجوندم معذرت میخوام این یه حسه 

آرزوی من بهتریناست واستون 🌹

از عشقایی هم که بهم عشق دادن ممنونم 🥰

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
والا بخدا اگه الان میزاشتم با بچه ۶ماعه یکی دیگه باید باردار میشدممم عاشق بچه اس فقط قول دادم وقتی ل ...

🤣🤣

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
سر جمع 15 دقیقه وقت نمیبره هم برنامه اش هست از گول پلی میتونی دانلود کنی هم کلیپ های اموزشیش تو گوگل ...

واااای تروخدا کامل رفتش؟؟؟اسمش چی بودش؟؟؟