2777
2789
حسه محمد دربارم چیه؟ چی میخواد؟ اگه ازدواج نیست، پس چرا دست بردار نیست؟!

یه وابستگیه دوست داره تو این رابطه باشه 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
کالری شماری ورزش پیاده روی و نوشیدن اب فراوان😃 برای اینکه یوبوست نگیرین مصرف سبزی میوه انجیر یا بر ...

روزی چندساعت ورزش کردید ؟ من نهارمو حذف کردم

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا هیچ عکس عملی نشون نمیده ما تازه دو ماه دیدمش جطوری منو دوس داره ؟؟؟؟ما همکاریم فقط ..رابطه ای ...

صبر کن به قول خودت تازه دو ماهه 

صبر کن به قول خودت تازه دو ماهه 

سلام گلم میشه برا منم بگی ،

من کی ۵۰ کیلو میشم ؟ همسرم واقعا دوستم داره و بهم وفادار می مونه ؟ به نظرت ناراحتی های الانه همسرم چیه ؟ حس میکنی من دوقلو میارم و جنسیتشون چیه ؟ حس و فکر محدثه به من چیه الان دوساله کاتیم

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
سلام گلم میشه برا منم بگی ، من کی ۵۰ کیلو میشم ؟ همسرم واقعا دوستم داره و بهم وفادار می مونه ؟ به ن ...

سلام سوالاتت زیاده 

هر وقت کمتر بخوری و اراده قوی داشته باشی ۵۰ کیلو میشی که زمان میبر

اره دوستت داره 

یه دختر میاری 

بی تفاوته بهت 

من حس خوبی بهش دارم..وای چرا اون هیچ عملی از خودش نشون نمیده..احساس میکنم اصن به من فک نمیکنه

فکر میکنه اما منتظره یه حرکتی از سمت تو هست 

روزی چندساعت ورزش کردید ؟ من نهارمو حذف کردم

من یه برنامه از گوگل پلی دانلود کردم با اون ورزش میکردم و خودمم همیشه پیاده روی میکنم خیلی خوب بود ورزش کردن باعث شد خیلی کم تر ترک بدن بزنم چون ورزش اصولی بود

نباید ناهار رو حذف کنید باید کالری مجاز رو بین هر سه وعده تقسیم کنین