کالری شماری ورزش پیاده روی و نوشیدن اب فراوان😃 برای اینکه یوبوست نگیرین مصرف سبزی میوه انجیر یا بر ...
روزی چندساعت ورزش کردید ؟ من نهارمو حذف کردم
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کی ۵۰ کیلو میشم ؟ همسرم واقعا دوستم داره و بهم وفادار می مونه ؟ به نظرت ناراحتی های الانه همسرم چیه ؟ حس میکنی من دوقلو میارم و جنسیتشون چیه ؟ حس و فکر محدثه به من چیه الان دوساله کاتیم
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
من یه برنامه از گوگل پلی دانلود کردم با اون ورزش میکردم و خودمم همیشه پیاده روی میکنم خیلی خوب بود ورزش کردن باعث شد خیلی کم تر ترک بدن بزنم چون ورزش اصولی بود
نباید ناهار رو حذف کنید باید کالری مجاز رو بین هر سه وعده تقسیم کنین