2777
2789
نزدیکای 20 کیلو تقریبا طی 5 ماه

منم دوست دارم ۲۰ کیلو کم کنم باید چیکار کنم؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۵۰ماه طول کشید؟😭😭😭بعد روزی چند تا از کالریتو نمیخوردی ببخشید زیاد سوال کردم

اشتباه تایپی بود منظورم 5 ماه بود

من خودم ی مدت دچار کم خوری عصبی شده بودم ولی بعدش خود کرفس برام کالری مجاز تعیین میکرد هر وقت وزن جدید رو توی برنامه مینوشتم سعی کردم از اون کالری مجاز تعین شده بیشتر نباشه

اشتباه تایپی بود منظورم 5 ماه بود من خودم ی مدت دچار کم خوری عصبی شده بودم ولی بعدش خود کرفس برام ک ...

مرسی عزیزم آرزوم شده مثل قبل بارداری لاغر شممم ولی مگه شکممم میزارههه آدم کم بخوره

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
منم دوست دارم ۲۰ کیلو کم کنم باید چیکار کنم؟

کالری شماری ورزش پیاده روی و نوشیدن اب فراوان😃

برای اینکه یوبوست نگیرین مصرف سبزی میوه انجیر یا برگه ی زرد الو فراموش نشه سعی کنین در حد مجاز وزن کم کنین تا مشکلی براتون پیش نیاد

دشمن تون انشالله رو سیاه بشه بازم ممنونم ببخشید وقت تونو گرفتم

دشمنم سر به راه بشه دلم راضی نمیشه که رو سیاه بشه 

فداتم گلم 😘

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
دوستت داره و بهت آرامش میده چون تو هم این و میخوای 

پس چرا هیچ عکس عملی نشون نمیده ما تازه دو ماه دیدمش جطوری منو دوس داره ؟؟؟؟ما همکاریم فقط ..رابطه ای باهاش ندارم..فقط در طول روز میبینیم همو

خواهش میکنم  امیدوارم روسیاه نشم 😊 هر چی صلاحته اون بشه

سلام گلم میشه برا منم بگی ،

من کی ۵۰ کیلو میشم ؟ همسرم واقعا دوستم داره و بهم وفادار می مونه ؟ به نظرت ناراحتی های الانه همسرم چیه ؟ حس میکنی من دوقلو میارم و جنسیتشون چیه ؟ حس و فکر محدثه به من چیه الان باهاش کاتم دوسالیه

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله