دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ۵۰ماه طول کشید؟😭😭😭بعد روزی چند تا از کالریتو نمیخوردی ببخشید زیاد سوال کردم
اشتباه تایپی بود منظورم 5 ماه بود
من خودم ی مدت دچار کم خوری عصبی شده بودم ولی بعدش خود کرفس برام کالری مجاز تعیین میکرد هر وقت وزن جدید رو توی برنامه مینوشتم سعی کردم از اون کالری مجاز تعین شده بیشتر نباشه
من کی ۵۰ کیلو میشم ؟ همسرم واقعا دوستم داره و بهم وفادار می مونه ؟ به نظرت ناراحتی های الانه همسرم چیه ؟ حس میکنی من دوقلو میارم و جنسیتشون چیه ؟ حس و فکر محدثه به من چیه الان باهاش کاتم دوسالیه
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله