2777
2789
عنوان

👈👈ازدواج مجدد

327 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خواهر من یه بار دوره عقد بوده از همسرش جدا شده

الان میخاد براش خاستگار بیاد ولی نمیدونه چیا تو جلسه خاستگاری بگه و تا چه حد از گذشتش رو برای خاستگارش باز کنه 

در ضمن بعد از طلاقش با یکی از همکاراش به مدت ۵ ماه صحبت میکرده به قصد آشنایی برای ازدواج ولی در نهایت متوجه شد که به دردش نمیخوره 

با توجه به اینا میشه اگه راهنمایی دارید به من بگید من به خواهرم بگم خیلی سر در گمه ،راستی به نظرتون لازمه جریان همکارش رو برای خاستگارش باز کنه؟ 

جریان همکارش رو نه نیازی نیست بگه ، نهایتا بعدا اگه چیزی شد و حرفی به گوش رسید یا پیش اومد میگه خواستگارم بود 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جریان همکار رو لازم نیست بگه

ولی ازدواج قبلی رو بگه 

ولی کامل مشکلاتش رو باز نکنه و سطحی بگه که با هم به تفاهم نرسیدیم و صلاح دیدیم تو دوران عقد جدا بشیم تا اینکه بعد عروسی بخوایم برگردیم 

همکارش رونه ولی طلاق اش رو اره بگه عقد کردم چن ماه دیدم اخلاق اش بده فلان تفاهم نداشتیم جدا شدیم درهمین حد رو نده تا ازحد فراتربره 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

منم قرارع ازدواج مجدد کنم مشکلم اینه الان طرفم هیچی از گذشته ام نمیپرسع ی کم ترسیدم خودش میگ برام مهم نیس,ولی بنظر من دلیلی ندارع کل گذشته و روابط اجتماعی رو بریزی رو دایره هرچیزی پرسید جواب بدع خودش همه چی نگه صورت خوشی ندارع اون آقا اگه چیزی براش مهم باشه و ذهنش درگیر کرده باشه میپرسع خودش

واچرابگه...حتی روانشناسام گفتن بعضی مسائل که لطمه ای درآینده به زندگی مشترکتون واردنمیکنه رونگین به طرف مقابل

دلیل طلاقشم کاملا بازنکنه فقط بگه تفاهم نداشتن وجداشدن

حتما تحقیق کنید...مشاوره برن...یمدت آشنایی داشته باشن

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
واچرابگه...حتی روانشناسام گفتن بعضی مسائل که لطمه ای درآینده به زندگی مشترکتون واردنمیکنه رونگین به ...

دلیل طلاق رو باید گفت ☺دقیقق 

ولی روابط نه 

طرف مقابل حق داره بدونه دلیل چی بوده 

مثلا مرد یا زنی که خیانت کرده تو حرفاش در میاد 

همکارش نگه 

سوال راجع به اهدافش 

خصوصیاتی که دوست داره همسر آیندش داشته باشه هر دو بهم بگن 

آزادی و حریم خصوصی براش چقدره 

راجع به دوستاش تحقیق کنید ببینید چطور آدمایی هستن

و حتما در زمان آشنایی رفت و آمد خانوادگی کنید تا رفتاراش نو ببینید 

یه مشاور حرفه ای هم برن که از لحاظ روحی پسره چک بشه و یسری تسته مخصوص ازدواج بزنن 

آنچه مرا نکشد نیرومندترم خواهد کرد    
مرسی ،چه سوالاتی بپرسه به نظرتون؟

راستش نمیدونم چی بپرسه ، من خودم فقط نمازش رو ‌پرسیدم و اینکه اهل سیگار و اینها هست یا نه ، البته مربوط به ۱۷ سال پیشه و اونموقع حرفها رو بزرگترها میزدن ، مثلا شغلش چیه و خونه داره یا نه و کجا میخوان زندگی کنن و ...

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

[QUOTE=194359535]منم قرارع ازدواج مجدد کنم مشکلم اینه الان طرفم هیچی از گذشته ام نمیپرسع ی کم ترسیدم خودش میگ برام مه ...[/QUOTE

خودتون چیزی گفتین که پیگیر گذشتتون نشدن؟

دلیل طلاق رو باید گفت ☺دقیقق  ولی روابط نه  طرف مقابل حق داره بدونه دلیل چی بوده  ...

نه من خودم مجدد ازدواج کردم....تاموقعی که طرف مقابل جزیی نخواد بدونه قضیه چیبوده بهتره گفته نشه

مثلا اگه بگه خانوادش دخالت میکردن یانمیدونم توجه نمیکرده و...طرف میفهمه نقطه ضعف این آقایاخانم چیبوده

حالااون قضیش فرق داره که یه عده خیلی براشون مهمه حتی میرن ازهمسر سابق هم پرس وجومیکنن

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
[QUOTE=194359535]منم قرارع ازدواج مجدد کنم مشکلم اینه الان طرفم هیچی از گذشته ام نمیپرسع ی کم ترسیدم ...

اصلا من هیچی نگفتم اون مجرد هم هست،میگ من برام مهم نیس هیچی فقط دوست دارم،البته پنج شیش ماه هست میاد و می‌ره تازه داریم آشنا میشیم