2777
2789
عنوان

کاش یکی بود یه دل سیییر باهاش حرف میزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 50 پست
خوشگل خانوم دنبال این نباش بشینی واسه یکی حرف بزنی اونم بگه اخی اوخی باهات همدردی کنه به قول اون پست ...

چقد دوس دارم مث این متنی که نوشتی باشم

چقد دوس دارم محکم و قوی باشم

زه وقتایی واقعا هستم

روزا جلوی مردم جوری خودمو قوی نشون میدم که فک نکنن چون  طلاق گرفتم از بین رفتم همیشه لبخند رو لبمه روزا 

ولی امان از شبا

امان از این شبایی که جگر آدمو میسوزونه

ن اون حواسش ب همه هست همه در گیرامتحانن... چند شب پیش بیمارستان بودم چ ادمای مختلفی بودن اونجا ...

از ته قلبم مطمئنم یه زندگی خوب پیش رومه

ولی الان

الان که من دارم توی تنهایی خودم افسرده میشم

الان که بیشتر از هر لحظه‌ی دیگه ای حضورشو میخوام

چیکار کنم من؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا که همه کسم همه دلخوشیم همه امیدم فقط و فقط خودشه هر شب دارم رو به قبله‌ش زجه میزنم هر شب دارم ...

ی موقع، بچه به باباش میگه برام دوچرخه بخر..، یا گواهی نامه نداره و فقط چند باری نشسته پشت فرمون،، میگه ماشینتو بده من با دوستام بریم ی دور بزنیم..  باباهه میگه نه... چون میدونه دوچرخه سواری بلد نیست.. رانندگی بلد نیست.. پسره اصرار می‌کنه، گریه میکنه.. باباهه بازم میگه نه.. از آخر دیگه بابا کم میاره.. براش میخره، با ماشینو بهش میده... کارا برعکس میشه.. و تصادف میکنه.. هم جون خودش هم دوستاش ب خطر میفته..

همین ی ماه پیش واسه یکی از فامیلامون این اتفاق افتاد..

میخوام بگم حتما ی حکمتی هست..

و الان وقتش نیست..

زیاد اصرار نکن..

همیشه بگو خدایا اگر صلاح میدونی.. لطفا..

(عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم...)

حاجت روا باشی انشاالله، التماس دعا 🌸