2777
2789
عنوان

کاش یکی بود یه دل سیییر باهاش حرف میزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 50 پست
ینی چی؟ کارآگاه ها چیکار میکنن مگه؟

کاری نمیکنن ولی همین که زخم زبون میزنن بده

با خودشون نمیگن یکی داره درد و دل میکنه یا گوش کنم تا خالی شه یا برم یه تاپیک دیگه

نمیگن اونی که اون پشته شاید واقعا نیاز داره به صحبت کردن و جایی رو پیدا نکرده

و نمیگن  اونم ادمه شاید با حرف ما دلش بیشتر بشکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگل خانوم دنبال این نباش بشینی واسه یکی حرف بزنی اونم بگه اخی اوخی باهات همدردی کنه به قول اون پسته تو اینستا میگه یه مشت فلفل همیشه دستت باشه تا هروقت خواستی با کسی درددل کنی بریزی تو دهنت. گلکم سنت طوریه روحیاتت لطیفه مث من سی رو که رد کنی پخته میشی میفهمی ادمای این روزا عوضی تر از این حرفان که بخای براشون حرف بزنی. جای این کارا که بشینی یه گوشه زانوی غم بغل بگیری محکم و قوی بودن رو تمرین کن. درد ما زنا اینه همش فک میکنیم یه شونه میخایم که روش گریه کنیم. قوی باش. تو اون شونه باش برای دیگران تا واست گریه کنن. و تو برای خودت به شادی بخند.... والللللا👍

من تاپیک زدم چندتادوست راهنماییم کردن نی نی سایت حکم جمع خواهرانه برام داره وارنه تواین زمونه نمیشه ...

اخه تو چیزایی که من میخواستم تعریف کنم خودمم حماقت داشتم و بقیه فقط مقصر نبودن اما اینجا عادت به قضاوت کردن دارن

پس ما چه جوری اروم بگیریم؟؟؟؟ مگه جز اون کسیو داریم؟؟؟؟

ن اون حواسش ب همه هست همه در گیرامتحانن... چند شب پیش بیمارستان بودم چ ادمای مختلفی بودن اونجا ... منم پر نداشته ها تنهایی بزرگم ... ولی خیلی جاها میگم خداهست و با سکوتش شاید داره برات خوشبختی میخره و روزی ک سکوتش پایان  یافت اغاز خوشبختیت ... فقط میگم ازش نا امید نشید

ياد هارفتند و ماهم مي رويم ازياد تا ب كي ماند پر كاهي درخيال باد

دردهایت رابخودت وخدایت بگو..فقط وفقط خالق توخدایست که بی نیازه وهمه بهش نیازمندهستن...استفغرالله.زیادبگو..والهم انت سبحانک انی کنتومن الظالمین راوردزبانت کن..بهت قول میدم که آرامش بگیری...تمام گرفتگی ودلهره ات ازیاس وناامیدی ست...امیدداشته باش که هرچی بخواهی بهش میرسی..

مهم انسانیت ووجدان توسط دیگرمسائ
نمبدونم شاید حق با تو باشه

ده ساله ک بودم ی بیماری داشتم نمیگم چی ولی روحی بود همش فکر ک ن مطمئن بودم میمیرم و روزبهد نمیبینم و ی  حس زبونی نبود بچه بودم و معنی این حس هارو نمی فهمیدم بزرگ تر ک شدم همه چی برام حسرت بود  دکتر نمی رفتم چون نمی تونستم راجبش با کسی حرف بزنم زبون توصیف نداشتم  هر روز همینطور گذشت  افسردگی نبود ولی شروع کردم ب دعا کردن هجده سالم ک شد ی روز دیدم من حسم زندگیه دیگ مرگ نمیاد .... بعده اون  مشکل زیاد امد ولی من مطمین بودم اون نگاش بامنه چ بنده بدش چ خوبش باشم ولم نمی کنه و نکرد .... باید صداش کنی بادهن بسته باچشم با نفس .... خداهست تنها دلسوز و مهربون واقعیه تو خالق

ياد هارفتند و ماهم مي رويم ازياد تا ب كي ماند پر كاهي درخيال باد
ده ساله ک بودم ی بیماری داشتم نمیگم چی ولی روحی بود همش فکر ک ن مطمئن بودم میمیرم و روزبهد نمیبینم و ...

اونقد خسته ام از زندگیم که دوس دارم امروز تحولی تو زندگیم بشه 

ولییی

هر روز زندگی من تکراریه

چقدر از خدا ارامش و صبر خواستم ولی ندارم

نمیدونم حکمتش چیه جریان زندگیم مختل شده، انگار قفلش کردی و کلیدشو گم کردی

دعا میکنم صدقه میدم نماز میخونم تسبیحات میگم استغفرالله میگم زیارت عاشورا نادعلی میخونم ولی هیچی به هیچی

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
یکی هست حسش کن .وضو بگیر رو جانماز بشین حتی اگ حالت ب قران خوندن نیست فقط  یادش کن سرت بذار رو ...

از بس باهاش حرف زدم و گریه کردم که چشام ضعیف شده

در عرض دو سه ماه بینایی چشام به شدت اومد پایین

الان که اینارم مینویسم با گریه مینویسم

چیزی جز گریه و اون بالاسری برام نمونده

ولی کااااااش جوابمو میداد

تو منی یا من توام؟؟ مادر و خواهرم خیلی خوبنا اما چطور بگم واسه درد و دل خوب نیستن منم ۲۳سالمه مثل ش ...

من خواهر هم ندارم

مادرمم که نمیتونم باهاش حرف بزنم نمیخوام اونم با بدبختیام گریه کنه

آروم باش... ما هم گذروندیم... فقط باید دعا کنی و قرآن بخونی و با خدا حرف که دلت آروم شه.. چون مجری ا ...

بخدا که همه کسم همه دلخوشیم همه امیدم فقط و فقط خودشه

هر شب دارم رو به قبله‌ش زجه میزنم

هر شب دارم التماسش میکنم

کاش همون لحظه جوابمو میداد

که دلم آروم میشد

خیلی محتاجشم

خیلی تنهام

خداااااااااااااااااااااااا