سلام دوستان من این ماه امپول سینال اف و هاش ام جی زدم و بعدش رفتم سونو دوتا فولی۱۹ و ۱۴ ونیم داشتم همون شب سونو امپول دیگه بهم داد دکترم الان ۱۷ روز از امپول میگذشت خیلی ترشح داشتم رفتم بی بی گذاشتم مثبت شد تو همون دقیقه بعدش رفتم ازمایش گفتن مثبته ولی ضعیفه میگم نکنه شاید بخاطر هنو موعدم نیست رفتم ازمایش ایینجوری نشون داده فردا موعدمه؟ یااینکه بخاطر امپول هاست؟؟ تروخدا جواب بدید
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
عزیزم من یکسال بوداقدام کزدم دکتری هم نرفتم بعدیکسال رفتم دکتر سه ماه دوره درمان کامل کردم که دیدم م ...
انشاله به سلامتی باشه همیشه دلت خوش ولبت خندون باشه دست راستت روسرماواسه منم دعاکن بعداز۳سال مامان بشم انشاله
«رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿 رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
انشالله زودی مامان شی عزیزم خدا بزرگه نگران هیچی نباشه غیرممکن رو ممکن میکنه خدای مهربونم
انشاله به امیدخودش
«رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿 رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘