2777
2789
عنوان

کمکم کنید

110 بازدید | 14 پست

سلام.من با همسرم رابطه خوبی دارم کار ایشون هم نماکار ساختمان است طراحی و اجرا نما 

ببد ی وقتایی تا دیر وقت میم ونه سرکار خسته میشه خیلی زیاد 

من ناراحت میشم میگم نکنه خونه زندگیش دوست نداره دیر میاد

چیکار کنم با افکار م 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افکارتو بریز دور   

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
سلام عزیزم ... اینکه دیر وقت کار میکنه بخاطر اب وهواس ... نه عزیزم دوست داره که انقد برات زحمت میکشه ...

اره هوا تا نه روشنه الان داره برا پسر خالش کار میکنه 

بعد ام ناهار نگهش دارن یا شام 

اونم بمونه ینی منو دوست نداره ک میمونه

ینی افکار م اشتباست

صد در صد 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
چطور از چ نظر میگی صد درصد ؟

چون بچه گانه است 

شوهرتون دوستون داره که برای شما کار می‌کنه دوستون داره خیانت نمیکنه دوستون داره ....

شاید بگید اینا وظیفه ی یه مرده آره می‌دونم اما مردای ایرانی هول هستن بنظرم شوهرتون دوستون داره انقد سخت نگیر

اره هوا تا نه روشنه الان داره برا پسر خالش کار میکنه  بعد ام ناهار نگهش دارن یا شام  اون ...

عزیزدلم تا بخواد بیاد وبرگرده کلی طول میکشه ... من که این شغل رو دیدم همسر یکی از نزدیکان اونم همینطور بود 

اوایل ازدواجته ؟ افکارتو بهش بگو تا خیالت رو راحت کنه