2777
2789

انقد دلم گرفته نه جوک یادم میاد نه میتونم بخندم میشه واسه ازدواج و ارامشم دعا کنین

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگویند اختلاف بین باجناق ها از جایی شروع شد که اولین باجناق ها به نام کافی و نعمت سوار بر یک الاغ به خانه میرفتند.

.

.

.

نعمت گفت:اگر یک الاغ دیگر بود کافی بود.🙂😐😳

کافی گفت:همین هم که هست نعمت است.😁

حالا ما از نسل اوناییم.

مامانم صبح یه مطلب گذاشته تو گروه خانوادگی با مضمون اینکه : 

(صدقه ی امروز مهر و محبت باشه) 

حالا منو با دمپایی بیدار کرده خودش 😂

طوری زندگی کن که خدا با افتخار بگه♥اون بنده ی منه♥
انقد دلم گرفته نه جوک یادم میاد نه میتونم بخندم میشه واسه ازدواج و ارامشم دعا کنین

عزیزم.انشالله همیشه شاد باشی.به سلامتی و خوشی هم ازدواج میکنی و در آرامش به سر میبری.

دیروز رفتم دانشگاه کشاورزی دیدم اون پشت مشتا یه باغچه‌ی کوچولوعه گوجه فرنگیه.تا شروع کردم به خوردن یه دختره اومد گفت هییییییییییی پروژه‌ی پایان ترممو نخور 

جفر اولین بار میره سوار هواپیما میشه موقع برگشت مهماندار میگه کمربند های خود را باز کنید.جفر هم باز میکنه.تا بلند میشه از هواپیما میاد پایین شلوارش میوفته. 

میگه حالا اون عنتری که گفت کمر بندمو باز کنم بیاد جواب بده🤣🤣🤣😁

جفر اولین بار میره سوار هواپیما میشه موقع برگشت مهماندار میگه کمربند های خود را باز کنید.جفر هم باز ...

😁😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم.انشالله همیشه شاد باشی.به سلامتی و خوشی هم ازدواج میکنی و در آرامش به سر میبری.

یک دنیا ممنونم الهی خوشبخت ترین باشی عزیزم الهی هیچوقت خواسته ای تو دلت نمونه😘

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️