2777
2789
عنوان

خجالت میکشم 😭😭😭🥺🥺

515 بازدید | 23 پست

من اصلا علاقه ای به مد ولباس ندارم . اصلا نمیتونم سر دربیارم . ولی یکی از دوستام انقد سلیقه داره البته خیلی هم پولداره . به هیچکی محل نمیزاره فقط به ظاهر و لباس اهمیت میده .دوست دارم جای اون باشم . بعنوان یه نوحوون احساس کمبود میکنم . حس میکنم چون پول ندارم و لباسام شاید بنظر اون وبقیه خوب نباشه تحقیر میشم . نمیدونم چی انتخاب کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ناراحتم . اصلا لباس مگه چیه ؟/ هرچی پوشیدی دیگع 🥺🥺🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درسته لباس چیز خاصی نیس و اهمیت چندانی ولی چون وقتی میبینن یکی و اول به ظاهر و پوشش توجه میکنن مهم هس که مرتب و اراسته لباس پوشیده باشی !

نمیگم مد بپوش اصلا معم نیس روی مدنباشی،  ولی باید لباس مناسب با تیپ و استایل و ظاهرت رو بپوشی تا زیبا دیده بشی

.

خوب همون موقع که خرید میری سعی کن لباس هایی بگیری که دوسشون داری و به نظر خودت شیک میان 

معمولا هم شیکترین لباس ها هموناست که پشت ویترین هست 

لازم هم نیست که لباس های گرون و مارک بخری با همون لباس های ساده هم میشه شیک پوش بود 

ولی منم هیچ وقت خیلی درگیر لباس نبودم 

هر چیزی که به نظرم زیبا بیاد همونو میخرم و میپوشم به نظر بقیه نسبت به لباسام اهمیت نمیدم 

مهم اینه که کمالات اخلاقیت از بقیه بالاتر باشه 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

البته پولم‌مهم نیس چون خودم توی دوستام دارم بچه پولداری که از بهترین فروشگاها و فقط مارک میپوشه ولی خوش تیپ نیس  ، 

برعکس یه دوست دیگم همیشه لباسهاس معمولی و ارزون‌تنش هس ولی تیپش عالیه و هرکس نمیدونه فکر میکنه خیلی گرون خریده ولی من میدونم اینجوری نیس

.