2777
2789
عنوان

بارداری

89 بازدید | 8 پست

دوستان دوران بارداری روزای سخت داشتین ?میشه تعریف کنین?الان که من باردارم حس میکنم بدترین و پر استرس ترین دوران زندگیمه اصلا عشق به بچه با هیچی قابل مقایسه نیست

چند هفته ایی؟؟؟؟

13هفته,رفتم سونو گفت بچه سالمه و ان تی شم ۱.۹ ولی آزمایش خون دادم گفت احتمال ۱ به ۱۶۴ سندروم☹۲۳ ام باید برم سل فری,باور کن با هیچی سرگرم نمیشم از بس فکرم مشغوله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من الان هفته ۱۱ هستم از اولش تا الان استرس بوده برام اصلا یه چیزی میگم... مثل پریود خونریزی داشتم انققققدر زیاد بود که فکر کردم افتاده البته من اولش خون ندیدم بعد اینکه تست زدم یه دفعه خونریزی کردم اونم در حد زیاد. رفتم سونو گفت قلب نداره و می افته خودش. منم تا میتونستم زعفران و کارای سنگین و پله و...از این کارا کردم که خونریزی و دفع لخته داشتم!همشم حالت تهوع داشتم فکر میکردم از بارداری پوچه. بار دوم که رفتم سونو با خونریزی شدید که ببینم کامل دفع شده در کمال ناباوری صدای قلبش رو شنیدم. همش استرس این رو دارم که نکنه طوریش بشه. الانم که باز لکه بینی دارم...قطع نمیشه

خدایا دوستت دارم....💜
عزیزم من الان هفته ۱۱ هستم از اولش تا الان استرس بوده برام اصلا یه چیزی میگم... مثل پریود خونریزی دا ...

خدا لعنتشون کنه بخداااااا,نه نگران نباش زعفرون چه خطری میتونه داشته باشه فقط باعث سقط میشه که الحمدالله نشده

خدا لعنتشون کنه بخداااااا,نه نگران نباش زعفرون چه خطری میتونه داشته باشه فقط باعث سقط میشه که الحمدا ...

آره عزیزم دکتره حداقل نگفت زود اومدی گفت دیگه دیره واسه تشکیل قلبش!در حالی که فقط ده روز از پریودم گذشته بود اونم تو واژینال ندید..دفعه بعد از رو شکم دیده شد.. الانم شنبه دیگه وقت ان تی دارم تو رو خدا دعا کن جیزیش نباشه. و سالم بیاد بغلم.

خدایا دوستت دارم....💜
آره عزیزم دکتره حداقل نگفت زود اومدی گفت دیگه دیره واسه تشکیل قلبش!در حالی که فقط ده روز از پریودم گ ...

دعا میکنم عزیزم خدا به حق امام زمان هیچ مادری رو با بچه ش به امتحان نکشه ما رو هم ,سخته میفهمم,استراحت مطلق کن ایشالا هیچی نمیشه