دوستان دوران بارداری روزای سخت داشتین ?میشه تعریف کنین?الان که من باردارم حس میکنم بدترین و پر استرس ترین دوران زندگیمه اصلا عشق به بچه با هیچی قابل مقایسه نیست
خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا
13هفته,رفتم سونو گفت بچه سالمه و ان تی شم ۱.۹ ولی آزمایش خون دادم گفت احتمال ۱ به ۱۶۴ سندروم☹۲۳ ام باید برم سل فری,باور کن با هیچی سرگرم نمیشم از بس فکرم مشغوله
عزیزم من الان هفته ۱۱ هستم از اولش تا الان استرس بوده برام اصلا یه چیزی میگم... مثل پریود خونریزی داشتم انققققدر زیاد بود که فکر کردم افتاده البته من اولش خون ندیدم بعد اینکه تست زدم یه دفعه خونریزی کردم اونم در حد زیاد. رفتم سونو گفت قلب نداره و می افته خودش. منم تا میتونستم زعفران و کارای سنگین و پله و...از این کارا کردم که خونریزی و دفع لخته داشتم!همشم حالت تهوع داشتم فکر میکردم از بارداری پوچه. بار دوم که رفتم سونو با خونریزی شدید که ببینم کامل دفع شده در کمال ناباوری صدای قلبش رو شنیدم. همش استرس این رو دارم که نکنه طوریش بشه. الانم که باز لکه بینی دارم...قطع نمیشه
خدا لعنتشون کنه بخداااااا,نه نگران نباش زعفرون چه خطری میتونه داشته باشه فقط باعث سقط میشه که الحمدا ...
آره عزیزم دکتره حداقل نگفت زود اومدی گفت دیگه دیره واسه تشکیل قلبش!در حالی که فقط ده روز از پریودم گذشته بود اونم تو واژینال ندید..دفعه بعد از رو شکم دیده شد.. الانم شنبه دیگه وقت ان تی دارم تو رو خدا دعا کن جیزیش نباشه. و سالم بیاد بغلم.