2777
2789

من 36 هفته بهم گفتن ورم خفیف یکی کلیه الان دیگه انشالله فردا دنیا میاد توکل به خدا ولی هم دکتر سونوگرافی هم دکتر خودم ک متخصص پریتانولوژی هست گفت بالای 80 درصد رفع میشه و شایع هست خصوصا تو پسرا 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله بسلامتی عزیزم قدمش پر خیر و برکت، واسه منم دعا کنین

ممنون عزیز دلم نگران نباش چیز مهمی نیست مطمئن باش رفع میشه تازه بمونه هم درمانش یه دوره کوتاه آنتی بیوتیک هست اصلا نترس

عزيزم پسرتون به دنيا اومد؟وضعيت كليه هاش چطوره؟

سلام آره دنیا اومد فعلا ک خوبه الحمدالله دکترم گفت چیز مهمی نیس ادرار و اینام کرده گفت شایعه 1 ماه دیگه کنترل میکنم نترس هیچی نیست توام نگران نباش

انشالله بسلامتی عزیزم قدمش پر خیر و برکت، واسه منم دعا کنین

منم همین هفته پیش رفتم تو هردو کلیه ش۳میلیمتر خیلی نگرانم الانم اومدم تایپک بزنم مال شمارو دیدم،خوب شده جنین تو سونوجدیدتون؟!

منم همین هفته پیش رفتم تو هردو کلیه ش۳میلیمتر خیلی نگرانم الانم اومدم تایپک بزنم مال شمارو دیدم،خوب ...

آره برطرف شده بود تو سونو ۲۵هفته که رفتم ،ولی هنوز که دنیا نیومده . انشالله بچتون سالم باشه برای منم دعا کنین