2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 57 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حواست باشه اون دختره هواییش نکنه

دختره اخه بخوادم نمیتونه از اون احاظ کاملا مطمعنم ادمی نیس که بخاد بگه دیگه تو. و نمیخامو ...

دیشب کلی به خودش بد و بیراه گفت میگه بریم دست بزارم رو قران باورت شه 

مثلا چه کاری ؟

مثلا منو تو ذهنش با اونا مقایسه می‌کنه من تو عکس گرفتن زیاد اهل ژست گرفتن نیستن عادی بهم گفت البته این قضیه واسه اوایل اشناییمونه گفت چرا ناز و عشوه ای چی زی نمیایی تو عکسا کلا همه چیو دیده دیگه چجوری بگم حتی منو با اونا مقایسه میکرد وقتی میخواست اذیتم کنه شماره اونا رو میزد تو گوشیش سیو اول نفر که من ببینم حرصم بده یا می‌رفت تو اینستا یه دختریو فالو میکرد و کارای بچگانه و احمقانه

خیلی دلم برا نامزدش میسوزه با اینکه اصلا ندیدمش و حتی نمیدونم اسمش چیه ولی زمونه هیلی خراب شده. ...

همچین دخترایی اگه ننه بابا داشتن که این حال و روزشون نبود

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
من همیشه چکش میکنم خودش میگه دوس دارم همیشه پیگیرم باشی

خب درست نیست اینکار 

مگه کمبود داره که پیگیرش باشی!! 

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
همچین دخترایی اگه ننه بابا داشتن که این حال و روزشون نبود

معلومه خیلی عوضیه 

میدونه طرف زن داره ولی بازم ول کن نیست

یکی نیست اخه بگه این پسره که تو رو نمیگیره واسه چی خودتو کوچیک میکنی.

یه چیزی هست که نمیتونم بگم میترسم شناسایی بشم ولی به یه دلیل به هیچ عنوان اون پسر اونو نمیگیره

معلومه خیلی عوضیه  میدونه طرف زن داره ولی بازم ول کن نیست یکی نیست اخه بگه این پسره که تو رو ...

هم دختره عوضیه هم پسره بیچاره اون دختری که چشم امیدش به این حیوونه

هم دختره عوضیه هم پسره بیچاره اون دختری که چشم امیدش به این حیوونه

سری اول گفت ۵۰ تا سکه مهرم کن تا ببخشمت.

دیگه انقدر حرف زد راضیش کرد حتی شوهر من با مادر دختره حرف زد گفت اشتباه کرده ببخشید

سری دوم دختره گفت یا طلاق یا حق طلاق و باید بدی بهم.

الان دختره حق طلاق داره 

سری اول گفت ۵۰ تا سکه مهرم کن تا ببخشمت. دیگه انقدر حرف زد راضیش کرد حتی شوهر من با مادر دختره حرف ...

خب مرض داره طلاق نمیگیره!!!

همون اول باید جدا میشد مسخره

الان نمیدونه که مثلا فکر میکنه شوهرش ادم شده. اخه خط قبلی پسره هم دست دختره هستش.

چی بگم والا