2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 57 پست
به نظرت چیکار کنم؟؟

نمیشه با یبار جواب دادن در موردش قضاوت کرد فعلا زیر نظر بگیر مطمین شو 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه اون دختره به نامزدم پیشنهاد داده که یه گروهی هس از دوستای قدیم تلگرامو نصب کن ادت کنمدیروز دیذم ...

بهش بگو خطشو عوض کنه وسلام

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
دختره یه دختر ۳ ساله هم داره😐

بهش بگو یبار دیگه شماره خودت که هیچ...شماره شبیه شمارتم تو گوشی شوهرم بیافته من از وو میبینم و میام به شوهرت میگم پ خودتو جم کن شوهرتم بگو باهاش حرف بزن که هیچ وقت اعتمادی ک بهش داری رو خراب نکنخ

خطشو گفتم عوض کنه اونم قبول کرد ولی میدونین خطش خیلی به کارش ربط داره خودمم میدونم خیلی ضرر میکنه ول ...

اینقد باهات راه میاد دیگه چه مرگته😑👊😂

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
خوب گفته دیگه ولی کار اشتباهی کردی به دختره زنگ زدی ضعف خودتو نشون دادی

زنگ نزدم اول به جای نامزدم باهاش چت کردم که ببینم رابطه ای چیزی داشتن اخرش گفتم من خانوم ایشونم و خیلی محترمانه گفتم پاتو از زندگیم بکش بیرونم اون معذرت خواهی کردو...

خطشو بشکون حواست بهش شدیدا باشه دختره رو تهدید کن ادم نشد برو بزرگترشو پیدا کن بگو زندگیتو سفت بجسب

وای چه راه کارای وحشتناکی میدی😂این داره میگه شوهرش گفته عوض میکنم با اینکه به خطش نیاز داره

زیاد به خط عوض کردن اعتناد نکن

دوست شوهرم خطشو عوض کرده قبلی رو هم داده به زنش

بعد رفته گوشی جدید خریده با سیم کارت .خونه نمیبره گدشی رو نیذاره مغازش با همون خط با دختره در ارتباطع

تازه تعطیلات چندروز پیش دختره رو برد شهر دیگع مسافرخونه گرفت سه روز اونجا بودن😬😬😬😬

بابا اخه چرا میخواسته بره اون گروه؟؟؟؟

خب گفته دوستای قدیم نگفته که جمع دوس دخترات😑