2777
2789
عنوان

خیانت

377 بازدید | 57 پست

من حدود سه ساله نامزدم 

میدونستم که نامزدم قبلا دوستای دختر زیادی داشته البته قبل من خودشم بهم گفت که مهم بعد توعه و...

ولی چند روز پیش یکی از اونا بهش زنگ زده و اینم جوابشو داده و حدود ۱۰ دیقیقه ای حرفیدن 

نامزد من خیلی ادم مهربونو دلرحمیه 

اینم بگم خیلی دوستت دارم و فکر نمیکنم اهل خیانت باشه چند وقت پیش شماره اون دختره رو تو بلاک ها دیدم 

و کلا ازش حرف کشیدمو متوجه ماجرا شدم خیلی حالم بده 

به نظرتون بهم خیانت کرده؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید باهاش حرف میزد حالا معلومم نیست چی گفته شاید توجیحش کرده که زن داره و مزاحمش نشه و این حرفا

خوبه که شمارشم بلاک کرده بد به دلت راه نده عزیزم

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
نباید باهاش حرف میزد حالا معلومم نیست چی گفته شاید توجیحش کرده که زن داره و مزاحمش نشه و این حرفا خ ...

با دختره حرف زدم بهم گفت که نامزدت گفت من زن دارم روش حساسمو ....

ولی یه چیزی هست وایسین الان میگم

اخه اون دختره به نامزدم پیشنهاد داده که یه گروهی هس از دوستای قدیم تلگرامو نصب کن ادت کنمدیروز دیذم تلگرام نصب کرده ولی فقط شمارشو زده نرفته توش پرسیدم گفت نصب کردم از دنیای ترانه اهنگ دان کنم

با دختره حرف زدم بهم گفت که نامزدت گفت من زن دارم روش حساسمو .... ولی یه چیزی هست وایسین الان میگم

خوب گفته دیگه ولی کار اشتباهی کردی به دختره زنگ زدی ضعف خودتو نشون دادی

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️