2777
2789
عنوان

استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 19 پست
ببینین اگر امسال میخواد دوس دارین استخدام بشین بسم الله بخونین اگر انشالله قبول بشین میتونین در کنار ...

رشتم رو برا ارشد فقط روزانه و بین الملل داره که وسع بین الملل رو ندارم فقط روزانه باید قبول بشم

واقعا موندم بین دوتاش 

سی سالم اگر ارشد امتحان بدم تقریبا ۲۰ روز بعد استخدامی آزمونش

اهان سنت زیاده زیاد رو علاقه زوم نکن بستگی داره چقدر به مطالب رشته لیسانست آمادگی داشته باشی و این که میتونی اون جوری که باید تو این مدت برای استخدامزت آماده بشی یا نه چون توانایی های هرکس فرق میکنه ازمون های استخدامی بیشتر دانش عمقی میخوان اگر ۵ سال پیش،مطالب رو خوب خونده باشی با جمع بندی میتونی نتیجه بگیری 

و این که شرایط شغلی  که تو ارشد بدست بدست میاری هم با آزمون استخدامی مقایسه کن بعد تصمیم بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان سنت زیاده زیاد رو علاقه زوم نکن بستگی داره چقدر به مطالب رشته لیسانست آمادگی داشته باشی و این ک ...

شرایط شغلی اونم کم و ضعیف

رشته خودم‌ پنج سال پیش تقریبا خوب بودم ولی الانمیدونم چی به چیه

مگه نمیگید برای ارشد خوندید؟

خب از الان وقت بزارید برای استخدامی ی هفته مونده به ارشد مطالب رو دوره کنید هرچی خوندید برید ازمون بدید

۲۰ روز باقی مانده برای استخدامی هم محکم باز بخونید 

ایشالا هردو رو قبول میشید

منم الان رفتم نگا کردم از رشتم فقط ی نفر میخوان اما من مدرکم تا ۲۲خرداد دستم نمیاد پس نمیتونم ثبت نام کنم متاسفانه

مگه نمیگید برای ارشد خوندید؟ خب از الان وقت بزارید برای استخدامی ی هفته مونده به ارشد مطالب رو دوره ...

آرشد خوندم و اگه بخوام یک ماه نخونم که از یادم میره خیلی از مطالب

جوریه که دو تا درس رو حداقل ۷۰ باید بزنم وگرنه اصلا قبول نمیشم